Kuntosalit Joensuu

Päivitetty: 20.6.2023

Kunto Aitta - Kuntosali Joensuu logo

Kunto Aitta – Kuntosali Joensuu

Kunto Aitta on sataprosenttisesti joensuulainen liikunta-alan yritys. Olemme vuosien ajan yhdessä henkilökunnan kanssa rakentaneet kuntosaleistamme helposti lähestyttäviä liikuntapaikkoja kaikenikäisille ja kuntoisille liikkujille.
Fitness & Aerobic Club Joensuu : Fittari logo

Fitness & Aerobic Club Joensuu / Fittari

Fitness & Aerobic Club on 30-vuotias joensuulainen kuntosaliyritys. Fittarin kuntosalilla ja ryhmäliikuntatunneilla harrastat monipuolisesti liikuntaa!
BB-Gym logo

BB-Gym

Kuntokeskus BB-Gymiltä löytyy perinteisten kuntosalipalvelujen lisäksi mm. Tanita-kehonkoostumusanalysaattori ja Niqama-selänhoitotuoli. Meiltä löytyvät myös perinteiset käsipainot ja vapaat painot jotka soveltuvat erinomaisesti myös voimanostoharjoitteluun. Valikoimasta löytyy mm. kisapenkki sekä voimanostotangot.
CrossFit Paja Joensuu logo

CrossFit Paja Joensuu

Paja on Joensuun ensimmäinen CrossFit affiliate sali. Paja on kahden intohimoisen harrastajan/yrittäjän näköinen boxi jossa tekemisessä on keskitytty ennen kaikkea toiminnallisen Crossfit-harjoittelun laatuun, turvallisuuteen sekä motivoivaan ja rentoon ilmapiiriin.
HYPOXI Joensuu logo

HYPOXI Joensuu

Joensuun Hypoxi-studio on aloittanut toimintansa keväällä 2013 –ensimmäisten studioiden joukossa Suomessa. Tammikuusta 2018 alkaen yrittäjänä ja studiovastaavana on toiminut Marja Vento.
INTO Sports logo

INTO Sports

INTO Sports on ohjattua, hauskaa ja monipuolista liikuntaa kaikenikäisille: lapsille, nuorille ja aikuisille, myös ryhmille. Meillä ei pakoteta tietyn lajin muottiin, vaan tunneilla sovelletaan taitoja eri liikuntamuodoista, kuten esimerkiksi voimistelusta, parkourista, yleisurheilusta, kamppailulajeista, palloilulajeista ja sirkuksesta.
Tulliportinkatu 54, 80100 Joensuu
050 517 1883Siirry kotisivuille
TFW Joensuu Oy logo

TFW Joensuu Oy

Training For Warriors (TFW) on valmentaja Martin Rooneyn kehittämä ainutlaatuinen valmennusmetodi. Yhdysvaltalainen Rooney loi metodin alunperin erityisesti huippu-urheilijoiden tarpeita silmälläpitäen, mutta vuosien varrella sen on todettu sopivan erinomaisesti myös tavalliselle kuntosalikävijälle.
Forever kuntoklubi logo

Forever Joensuu

Forever Joensuu on viihtyisä ja monipuolinen kansainväliseen CMS-ketjuun kuuluva kuntoklubi. Käytössäsi on yli 2000 m ² viihtyisää ja hyvin ilmastoitua tilaa. Meille on helppo tulla ja pihallamme on runsaasti ilmaista parkkitilaa.
Easyfit uusi logo

EasyFit Joensuu

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Rantakatu 26, 80100 Joensuu
Siirry kotisivuille

Jotta henkilö pysyy terveenä, hänen pitää saada riittävästi ruokaa, liikuntaa sekä lepoa. Saliharjoittelu on loistava tapa urheilla enemmän tavallisen hyötyliikunnan lisäksi. Lihaskunnon jatkuva treenaaminen tasoittaa hormonitasapainoa. Kuntosalilla pystyt treenaamaan monipuolisesti. Monipuolinen lihasten kasvattaminen, kaloreidenpoltto, kropan kiinteyttäminen ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat todella suosittuja kuntosaliohjelmia. Tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi määrittää, miten monta sarjaa ja toistoa teet ja kuinka raskailla painoilla treenaat.

Parhaan kuntosalin löytäminen voi joskus tuottaa tuskaa. Kaikkein kriittisimpiä asioita kuntosalia kohtaan voi olla liikuntakeskuksen monipuolisuus, laitteiden taso, liittymismaksun suuruus, mahdollinen sitoutumispakko, salin sijainti ja oheispalvelut, esimerkiksi personal trainer. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit salia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Miesten punnerrus kuntosalilla

Useimmiten kuntosalin kuukausimaksu liikkuu noin 30 – 80 euron välillä. Hintaan vaikuttavat suuresti sali palvelut ja missä se sijaitsee. Nykyisin on vuorokauden ympäri auki olevia kuntosaleja, joissa on mahdollista treenata ihan milloin vain. Tämän tyyliset kuntoilupaikat usein tarjoavat pelkästään salin vapaan käytön halpaan kk-hintaan. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Kuntosalin sijainnilla on merkitystä. Kuntosalin sijaitessa oman kodin lähistöllä tai esimerkiksi työpaikan naapurissa, helpottaa tämä kuntosalille menoa. Treenaamaan tulee mentyä todennäköisemmin ja toistuvammin, jos sali on liikkumisen kannalta sopivassa paikassa.

Täällä on useita kuntosaliketjuja, jotka tarjoavat monenlaisia kuntosalipalveluita ympäri Suomen. Kaikkein suurimpien kuntosaliketjujen mukana on vahvasti suomalaisia sekä ulkomaalaisia kuntosaliyrityksiä. Liikevaihdoltaan suurin kuntosaliketju on SATS Elixia. Ykkösen jälkeen tulevat Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä EasyFit.

Kyseisistä firmoista on kasvanut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24sevenillä. Suosituimmat kuntosalipaikkakunnat kulkevat yhdessä kaupunkien väkiluvun kanssa. Luonnollisesti Helsinki on Suomen ylivoimainen ykkönen. Tämän jälkeen tulevat Espoo, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi sekä Turku.

Löydä itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Joensuu

Kaikkein parhaan Personal trainerin valinta on todella tärkeää, jos tavoittelet erinomaisia tuloksia. Sinun ja personal trainerin välinen yhteistyö on tärkeässä osassa, koska oikean päämäärän valinta on PT:n tärkeimpiä tehtäviä. PT:n on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, tarpeitasi ja kroppaasi kunto-ohjelman rakentamisessa. Kaikkein tärkeää on, se että sinun mielestä on kivaa mennä treenaamaan koutsin kanssa, etkä ole keksimässä tekosyitä viikottain jättääksesi väliin tulevan treenin.

Terveellinen ja sopiva ruoka nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi suunnitella itse tai vastuun voi antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer osaa tehdä hyvän ja tasokkaan yksilöllisen ravintosuunnitelman harjoittelusi rinnalle. Laadukkaasti luodussa ravinto-ohjelmassa sinä saat sopivan määrän energiaa ja tärkeitä ravinteita riittävän määrän. Hyvin mietitty ravinto-ohje takaa sen, että syöt monipuolisesti sekä veren sokeritaso ei pompi edestakaisin. Näiden asioiden ansiosta sinulla riittää energiaa joka päivä toimia arjessa ja etkä väsähdä harjoittelun aikana helposti käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top