Kuntosalit Akaa

Päivitetty: 17.1.2022

Treenaminen kuntosalilla on tärkeää ajatellen hyenkilön hyvinvointia ja saliharjoittelu käy mainiosti nuorille ja vanhemmillekin. Treenaamisen tyylistä riippuen sinulla on mahdollista salitreenin avulla kasvattaa lihaksia tai polttaa kaloreita. Salilla pystyy tekemään monipuolista treeniä ja vahvistaa jokaista vartalon osa-aluetta. Voimaharjoittelu pitää lihaksesi erinomaisessa kunnossa ja estää lihasten rappeutumista. Rasvanpolttoa voi tehdä aerobisesti eli tekemällä pitkäkestoisia suorituksia alle 140:n sykkeellä. Siihen soveltuu hyvin treenit kevyillä käsipainoilla ja tekemällä paljon toistoja tai vaikka kuntopyöräily.

Parhaan kuntosalin löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Kaikkein kriittisimpiä asioita kuntosalia kohtaan voivat olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausikortin hinta, määräaikaisuus, salin sijainti sekä oheispalvelut, kuten hierojapalvelut. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausimaksuun ja sijaintiin.

Monesti kuntosalin kuukausimaksu liikkuu noin 30 – 80 euron välillä. Kuukausimaksuun vaikuttavat paljon kyseisen paikan oheispalvelut ja sen sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri avoinna olevia paikkoja, joissa voi käydä mihin kellon aikaan tahansa. Nämä salit yleensä tarjoavat itse salipuolen vapaan käyttämisen edulliseen kk-hintaan. Kuukausimaksuun ei siinä tapauksessa sisälly muita palveluja.

Miesten punnerrus kuntosalilla

Kuntosalin sijainnilla on väliä. Kuntosalin sijaitessa kodin lähistöllä tai vaikkapa työpaikan naapurissa, helpottaa tämä salilla käyntiä. Kuntosalille tulee ihan varmasti mentyä helpommin ja useammin, jos treenipaikka on työmatkan kannalta hyvällä paikalla.

Suomessa on laaja valikoima kuntokeskuksia, joilla on tarjolla monipuolisia kuntosalipalveluita Hangosta Rovaniemelle. Suomen isoimpien yritysten mukana on paljon kotimaisia sekä ulkomaalaisia kuntosaliyrityksiä. Liikevaihdoltaan suurin kuntosaliketju on Elixia. Ykkösen perässä tulevat Fressi, Forever, Fitness24seven ja EasyFit.

Näistä yrityksistä kasvussa on ollut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24sevenillä. Suomen suurimmat paikkakunnat kulkevat yhdessä kaupunkien koon kanssa. Totutusti Helsinki on näistä ylivoimainen ykkönen. Helsingin hyvässä vanavedessä tulevat Espoo, Vantaa, Tampere, Vaasa, Oulu, Rovaniemi ja Turku.

Valitse paras Personal Trainer kaupungista Akaa

Jos haluat olla varma, että kaikki liikkeiden toistot tulee varmasti tehtyä täydellisesti sekä vaivannäkösi parantaa vartaloasi, niin kannattaa ehkä miettiä personal trainerin ottamista. Sinun ja valmentajan välisessä yhteisessä tekemisessä on kriittistä, että kunnioitat omaa traineriasi sataprosenttisesti ja teillä henkilökemiat toimii yhteen. Personal trainer toimii myös aktiivisena ja tinkimättömänä tsemppaajana sinulle saliohjelman aikana.

Terveellinen ja sopiva ruoka nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi suunnitella itse tai sen voi antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Oman hommansa osaava Personal trainer suunnittelee hyvän ja tasokkaan yksilöllisen ravintosuunnitelman treenisi lisäksi. Oikeaoppisesti luodussa ravintosuunnitelmassa sinä saat sopivasti energiaa ja tarpeellisia ravinteita oikean määrän. Hyvin suunniteltu ravinto-ohjelma takaa sen, että syöt monipuolisesti ja veren sokeritaso ei vaihtele liikaa. Näiden asioiden ansiosta jaksat jatkuvasti hoitaa arkirutiinisi ja etkä väsähdä treenatessa välittömästi kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top