Kuntosalit Oulu

Päivitetty: 20.6.2023

Easyfit uusi logo

EasyFit

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Hallituskatu 1, 90100 Oulu
Siirry kotisivuille
Sportello logo

Sportello

Sportello Fitissä treenaat edul­lisesti harjoit­telun laadusta tinkimättä – ja ilman pitkää sitoutumista. Sportello Fit City on uusin keskuksemme Oulun keskustassa: käytössäsi on 1600 neliön huippusali ja ryhmäliikuntatila. Sportello Fit Alppila on monipuolinen, hyvin varusteltu kunto­sali Kaarnatiellä. Molemmissa keskuksissamme on tarjolla myös laadukkaat personal trainer -palvelut. Valitse itsellesi sopivin kotikeskus – kotikeskuksesta riippumatta käytössäsi ovat molemmat viihtyisät keskuksemme!
Hukka Xpress logo

Hukka Xpress

0-vuotisen kokemuksensa perusteella Liikuntakeskus Hukka tuntee oululaiset liikkujat ja tietää, että jokaisen tarpeet ovat erilaiset. Siksi Hukan jäsenillä on kaikkea: ryhmäliikunta, sisäpyöräily, pallopelikentät, kuntosalit, kahvila, kurssit, jäsentapahtumat, hieronta, kauneudenhoito…
Vocatum logo

Vocatum

Vocatum Kynsilehto on ensimmäinen rakennus Oulussa, joka on suunniteltu yksinomaan kuntosaliksi. Ennen rakennuksen suunnittelutyön aloittamista vierailimme Italiassa katsastamassa sikäläisiä parhaita kuntoklubeja sekä kuuntelemassa ja katsomassa Euroopan johtavan kuntosalilaitevalmistajan, Technogymin visioita tulevaisuuden kuntosaleista.
Liikuntakeskus Hukka logo

Liikuntakeskus Hukka

Oulun Heinäpäässä sijaitseva Liikuntakeskus Hukka on valtakunnallisestikin edistyksellinen liikuntakeskus. Jo tilat, yli 10 000 monipuolisesti valjastettua sisäliikuntaneliötä, tekevät Hukasta ainutlaatuisen; jäsenenä voit harrastaa saman katon alla saliharjoittelua kolmella eri kuntosalilla, osallistua haluamillesi ryhmäliikuntatunneille (yli 100 viikkotuntia), pelata pallo- ja mailapelejä, saunoa hirsi- tai infrapunasaunassa sekä liikkua personal trainereiden opastamana.
Classic Gym Oulu logo

Classic Gym Oulu

Kuntosalimme sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun Intiössä. Nykyaikainen ja korkealaatuinen varustus sekä ainutlaatuinen tunnelma tuovat sinut lähemmäksi tavoitteitasi, olivat ne mitä tahansa.

Meillä voit treenata aamuvarhaisesta iltamyöhään, niin jouluna kuin juhannuksenakin.

Tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille!

Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven 2.0 salille Oulun keskustaan Kirkkokadulle. Tällä kuntosalilla voit mm. osallistua ryhmäliikuntatunneille ja varata ajan personal trainerilta. Lisäksi tältä salilta löytyy modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue, venyttelyalue sekä naisten oma sali. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Kuntokeskus Liikku logo

Kuntokeskus Liikku

Tämä on se aito ja alakuperäinen Alasintien Liikku, joka syntymällään mullisti kuntokeskusalan sekä Oulussa että Suomessa. Mahtava kuntosali kaikin puolin. Täällä elämänilo ja rento tekemisen meininki tervehtivät jokaista treenaajaa. Hinta-laatusuhde on lyömätön. Detaljina mainittakoon, että Alasintien Liikku on myös Liikun pienen, mutta pirteän hallintotiimin vakituinen treenipaikka. Vahva suositus!
Alasintie 3-7, 90400 Oulu
Siirry kotisivuille
Alexander Health Club logo

Alexander Health Club

Alexander on aidosti palveleva, asiantunteva ja yksilöllinen hyvinvointikonsepti sinulle, joka arvostat omaa aikaasi. Alexanderin jäsenenä voit luottaa siihen, että saat kuntoilla rauhassa omien tavoitteidesi mukaisesti, ilman häiritsevää ruuhkaa ja hälyä. Kaikkiin jäsenyyksiimme kuuluu personal trainer -tuki, joka mahdollistaa sinulle turvallisen harjoittelun ja myös ohjauksen tarvittaessa.

Saliharjoittelu on tärkeää ajatellen hyenkilön terveyttä ja saliharjoittelu soveltuu hyvin joka ikäiselle. Kuntosalitreenityypistä riippuen sinulla on mahdollista salitreenin avulla vahvistaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla pystyy tekemään monipuolista treeniä ja vahvistaa jokaista kropan osa-aluetta. Voimaharjoittelu pitää lihaksesi erinomaisessa iskussa ja ennaltaehkäisee lihasten haurastumista. Rasvanpolttoa voi tehdä kestävyysharjoittelulla eli tekemällä pitkiä sarjoja matalalla sykkeellä. Siihen soveltuu loistavasti harjoittelu kevyillä painoilla ja pitkillä sarjoilla tai vaikka kuntopyöräily.

Sopivan kuntosalin löytäminen voi joskus olla hankalaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan saattaa olla kuntosalin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, liittymismaksun määrä, mahdollinen määräaikaisuus, fasiliteettien sijainti ja oheispalvelut, kuten hieronta. Monille varmasti oleellisimmat kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausimaksuun ja sijaintiin.

Vatsalihastreeni kuntosalilla

Usein kuukauden kestävän salikortin hinta liikkuu suunnilleen 30-80e välillä. Hintaan vaikuttaa suuresti kyseisen paikan palvelut ja sijainti. Nykyään on 24/7 avoinna olevia kuntosaleja, joissa voit harjoitella mihin kellon aikaan tahansa. Nämä kuntoilupaikat usein tarjoavat pelkästään salipuolen vapaan käytön halpaan kk-hintaan. Kuukausimaksuun ei silloin sisälly oheispalveluita.

Tutkimuksen mukaan kuntosalin sijainti on selvästi merkittävin tekijä. Kuntokeskuksen pitää olla joko työn ja kodin, ruokakaupan tai harrastusten lähellä. Suomessa ihmiset ovat aika mukavuudenhaluisia, koska suomalaiset haluavat liittää saliharjoittelun tiiviisti arkeen.

Suuret ketjut ovat vallanneet suurimmat kaupungit viime vuosikymmenellä, koska ennen lähes kaikki kuntoilupaikoista oli yhden paikan pienyrityksiä. Kaikkein isoimmat saliketjut ovat SATS Elixia Finland Oy, Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä Kuntokumppanit.

Kovimmassa kasvussa on ollut edellisinä vuosina Fitness247, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdolla mitattuna suurin ketju on SATS Elixia Finland, joka omistaa yli 20 liikuntakeskusta Etelä-Suomessa. Se ei ole yllätys, sillä samat kaupungit ovat kaikkein suosituimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Miten löytää hyvä Personal Trainer kaupungista Oulu

Kaikkein parhaan PT:n löytäminen on erityisen tärkeää, jos haluat saada hyviä tuloksia aikaiseksi. Sinun sekä valmentajan välinen henkilökemia on erittäin suuressa roolissa, koska oikean päämäärän löytäminen on valmentajan tärkeimpiä tehtäviä. PT:n on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, huoliasi ja kroppaasi saliohjelman rakentamisessa. Yhteistyössä tärkeää on, se että sinun mielestä on miellyttävää mennä harjoittelemaan koutsin kanssa, eikä sinulle tule heti mieleen kaikenlaisia mahdollisia esteitä jättääksesi väliin seuraavan rääkin.

Terveellinen ja oikea ravinto nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi keksiä itse tai vastuun voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer tekee toimivan ja tasokkaan yksilöllisen ruokailuohjelman harjoittelusi rinnalle. Laadukkaasti luodussa ravinto-ohjeessa saat sopivasti energiaa ja sinulle tärkeitä ravintoaineita oikean määrän. Tarkasti rakennettu ruokaohjelma takaa myös, että kehosi saa tarvittavia ravinteita kattavasti ja sokeriarvot ei vaihtele liikaa. Näiden asioiden ansiosta olet energinen ja jaksat joka päivä hoitaa arkirutiinisi ja etkä väsy treenatessa helposti salilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top