Kuntosalit Turku

Päivitetty: 20.6.2023

Mentor logo

Mentor

Fyysinen hyvinvointi heijastuu kaikkeen elämässäsi. Oletpa ottamassa ensimmäistä askelta kuntoiluun tai jo kokenut treenaaja, autamme sinua saavuttamaan itsellesi tärkeät tavoitteet. Lupaamme muuttaa elämäsi. Se on paljon luvattu, tartu siihen.
Elixia logo

Elixia Centrum

ELIXIAlla voit muokata jäsenyytesi omien tarpeidesi mukaan ja maksat vain siitä, mitä käytät! Monipuolisesta tarjonnastamme löydät varmasti jotain, mikä auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Miten ikinä haluatkaan treenata - salilla, ryhmäliikunnassa, joogaa tai Personal Trainerin kanssa, sinä itse päätät.
Basic Fit Gym Oy logo

FitnessPalatsi

FitnessPalatsi on kuntokeskus, jossa on yleisen kuntosalin lisäksi naisten sali. Molemmissa saleissa on kuntosalilaitteet, jotka soveltuvat kaikille peruskuntoilusta fitness-tason treenaamiseen.
Kuntokeskus Movet Oy logo

Kuntokeskus Movet Oy

Movet on älykkääseen kuntoiluun, Fustraan ja Personal Trainer- palveluihin panostava kuntosali Turun Länsikeskuksen välittömässä läheisyydessä. Movetissa voit kuntoilla kertamaksulla tai säännöllisesti valitsemalla juuri sinulle sopiva asiakkuusvaihtoehto.
M-Club ry logo

M-Club ry

M-Clubissa Vähäheikkiläntiellä voit kohottaa kuntoasi monipuolisilla ja nykyaikaisilla välineillä. Kuntosali miehille ja naisille. Monipuoliset harjoitusvälineet ja aina avoinna jäsenille. Hyvät parkkitilat löytyvät läheisyydestä.
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Turkuun Kauppatorille. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Sali 82 logo

Sali 82

Sali 82 on vuonna 1982 perustettu perinteinen kuntosali Turussa. Salillamme vallitsee mukavan rento ilmapiiri, ja meille on aloittelijankin helppo tulla. Olemme ottaneet huomioon aloittelijat ja pidemmällä tauolla olleet kuntosalitreenaajat tarjoamalla asiakkaillemme veloituksettoman ohjatun “starttitreenin”. Periatteenamme onkin, että kaikki kuntosaliasiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hyödyn irti treenaamisesta. Asiakkaidemme ikähaarukka on aina 15-vuotiaista 80-vuotiaisiin asti. Alle 15-vuotiaat pääsevät treenaamaan vanhempien suostumuksella ja vastuulla.
E-RAPPU, 4. KRS ARTTURINKATU 2, 20200 Turku
02 251 8507Siirry kotisivuille
Cardio Gym Kuntokeskus Oy logo

Cardio Gym Kuntokeskus Oy

Cardio Gym on perinteikäs ja laadukas kuntosali, jossa todella viihdytään. Kuntosali sijaitsee keskeisellä paikalla Puutarhakadulla, Turun keskustassa.
GOGO Express logo

GOGO Express

GOGO Express Länsikeskus tarjoaa upeat harjoittelumahdollisuudet moderneissa tiloissa. Suuri, yli 1 200 m2, ja nykyaikaisesti varusteltu sali tarjoaa käyttöösi markkinoiden parhaat laitteet, yli 150 erilaista harjoituspistettä ja ison vapaapainoharjoittelualueen.
P&P Fitness Center logo

P&P Fitness Center

P&P Fitness Center on turkulainen kuntosali keskellä kaupunkia. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaiden ja monipuolisten kuntosalilaitteidemme lisäksi solariumin käyttömahdollisuuden, kuntosalipalvelut yrityksille, kattavan lisäravinnevalikoiman sekä henkilökohtaista kuntosaliohjausta ja ravintoneuvontaa. Meidän asiakkaana saat myös kuntosaliohjelmia veloituksetta sekä keskiviikkoisin kuntosaliohjaaja opastaa asiakkaitamme veloituksetta klo 17.00-19.30.
Eerikinkatu 7, Palatsi 4. krs, 20100 Turku
02 5331 555Siirry kotisivuille

Että henkilö pysyy terveenä, hänen täytyy saada riittävästi ravintoa, liikuntaa sekä unta. Treenaaminen kuntosalilla on loistava tapa liikkua enemmän tavallisen hyötyliikunnan tueksi. Lihaskunnon harjoittaminen tasapainottaa sinun hormonitoimintaa. Salilla voit treenata monipuolisesti. Lihasten treenaaminen, kaloreiden polttaminen, vartalon kiinteyttäminen ja aerobinen harjoittelu ovat suosittuja kuntosaliohjelmia. Tavoitteesi ja treeniohjelma määrittää, miten monta toistoa teet sarjassa ja miten painavilla painoilla harjoittelet.

Mieluisan salin löytäminen voi joskus tuottaa tuskaa. Tärkeitä kriteereitä salia kohtaan saattaa olla kuntosalin monipuolisuus, laitteiden kunto, liittymismaksun suuruus, sitoutumispakko, fasiliteettien sijainti sekä lisäpalvelut, kuten PT. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Useimmiten kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee suunnilleen 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttaa suuresti sali oheispalvelut ja sijainti. Lisäksi on 24/7 avoinna olevia kuntosaleja, joissa on mahdollista käytännössä treenata ihan milloin vain. Tämän tyyliset paikat yleensä tarjoavat itse salin vapaan käytön edullisella kuukausimaksulla. Jäsenyyteen ei silloin sisälly oheispalveluita.

Kuntosalin sijainnilla on väliä. Kuntosalin sijaitessa oman kodin lähettyvillä tai esimerkiksi työmatkan varrella, helpottaa tämä kuntosalilla käyntiä. Salille tulee mentyä todennäköisemmin ja useammin, jos treenipaikka sijaitsee arkimenojen kannalta sopivassa paikassa.

Kuntosaliketjut ovat ottaneet haltuunsa Suomen 2000-luvulla, kun aiemmin pääosa kuntosaleista oli yksityisiä yhden toimipisteen yrityksiä. Suurimmat kuntokeskukset ovat SATS Elixia, Fysioline Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Suurimmassa kasvuvauhdissa on ollut viime vuosina Fitness247, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdolla mitattuna suurin ketju on SATS Elixia Finland, jolla on yhteensä 21 liikuntakeskusta pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. Tämä ei ole mikään yllätys, koska samat kaupungit ovat Suomen suurimpia fitness-kaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Etsi sopiva Personal Trainer kaupungista Turku

Kaikkein parhaan Personal trainerin löytäminen on hyvin tärkeää, jos tavoittelet kovia tuloksia salilla. Sinun ja valmentajan välinen yhteisymmärrys on erittäin suuressa roolissa, koska yhteisen päämäärän löytäminen on valmentajan tärkeimpiä tehtäviä. Valmentajan on kyettävä kuuntelemaan tavoitteitasi, murheitasi sekä kroppaasi saliohjelman rakentamisessa. Kaikista tärkeintä on, se että sinun mielestä on kivaa mennä treenaamaan valmentajan kanssa, eikä sinulle tule heti mieleen kaikenlaisia mahdollisia esteitä jättääksesi väliin seuraavan treenikerran.

Oikealla ravinnolla enemmän tehoja treeniin salilla

Jos syöt tärkeimpiä ravintoaineita on yksi merkittävimpiä asioita omien tavoitteiden saavuttamisessa. Jokapäiväinen herkuttelu tuhoaa kovankin treenin aikaansaannoksen, joten kannattaa ajatella voisiko sinulle yksilöity ravintosuunnitelma olla sinulle avuksi matkalla kohti kauniimpaa vartaloa. Sinun täytyy seurata, että kroppasi saa ihan varmasti riittävän määrän proteiinia, että lihaksesi voivat kasvaa. Tämän tueksi tarvitset riittävästi hiilihydraatteja, että sinulla on varmasti riittävästi enrgiaa, kun lähdet nostamaan painoja salille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top