Kuntosalit Lahti

Päivitetty: 20.6.2023

Liikuntakeskus Lumo logo

Liikuntakeskus Lumo

Lahden nykyaikaisimmat ja parhaimmat puitteet - joissa kuntoilusta tehdään hauskempaa ja aloituskynnys matalammaksi jotta kaikilla on kiva lähteä kuntoilemaan 🙂
Saksalankatu 6, 15100 Lahti
045 2048171Siirry kotisivuille
Well Gym logo

Well Gym Lahti

KUNTOSALI KUNTOILIJOILLE JA URHEILIJOILLE Precor-laitteet | Street workout | Toiminnallinen harjoittelu Taitoliikunta | Painonnosto | Personal Training
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven

Tervetuloa Fitness24Seven salille Lahteen Kauppakeskus Trioon. Tällä kuntosalilla voit mm. osallistua ryhmäliikuntatunneille ja varata ajan personal trainerilta. Lisäksi tältä salilta löytyy modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue, venyttelyalue sekä naisten oma sali. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Aleksanterinkatu 20, 15140 Lahti
09 58441401Siirry kotisivuille
Vahva Energia logo

Vahva Energia

Tarjoamme monipuolisia kuntosalipalveluita Lahdessa, energisellä otteella. Saat meiltä pienryhmä- sekä yksilöohjausta, kuntotestausta ja yrityksille suunnattuja palveluita.
Fitness K & M logo

Fitness K & M

Kuntosalilaitteet ovat kuntokeskuksen katutasossa. Yhtenäisessä, hieman yli 1500 m²:n tilassa siirtyminen laitteesta tai liikkeestä toiseen on helppoa. Laitevalikoimamme on erittäin laaja ja laitteet valittu asiakkaittemme tarpeiden mukaisesti. Olemme panostaneet laitehankinnoissa vain parhaisiin merkkeihin ja tuotteisiin varmistaaksemme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Laitemerkeistä Hoist, Impulse, Technogym, Hammerstrength, Precor sekä Normann ovat vahvimmin esillä.
GOGO Express logo

GOGO Express Laune

”GOGO Express Lahdessa on Launeenkatu kahdessa!” GOGO Express Launeella harjoittelet erinomaisesti varustetulla kuntosalilla uskomattoman edullisesti, vain alk. 18€ /kk! 1200 m²:n kuntosalilla käytössäsi on yli 150 kpl harjoituspistettä, monipuolinen valikoima painopakkalaitteita, vipuvarsilaitteita sekä reilun 300m²:n kokoinen vapaapainoalue. Ilmainen pysäköinti kuuluu hintaan.
Forever kuntoklubi logo

Forever Lahti Oy

Meillä on Lahden monipuolisin valikoima ryhmäliikuntaa. Tarjoamme helppoja tunteja aloittelijoille sekä haasteita jo kokeneemmalle treenaajalle. Löydät keskuksestamme niin aerobista liikuntaa kuin rauhallisia ja rentouttavia tunteja.
Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti
03 877550Siirry kotisivuille
Naisten liikuntakeskus Zenana Lahti logo

Naisten liikuntakeskus Zenana Lahti

Kuntosalilla voit harjoitella omatoimisesti joka päivä klo 6.00 - 22.30. Salilta on poistuttava ennen sulkemisaikaa, jolloin hälytys menee päälle. Salillamme on perinteiset painopakkalaitteet (mm.matrix, gym80, steelflex), joiden käyttöön opastamme tarittaessa, kun asiakaspalvelumme on auki. Lisäksi salillamme on tila, josta löytyy esimerkiksi senioriliikuntaan soveltuvat hydrauliset paineilma-laitteet.

Saliharjoittelu on tärkeää ajatellen hyenkilön hyvinvointia ja treenaaminen käy varmasti joka ikäiselle. Kuntosalitreenityypistä riippuen sinulla on mahdollista salitreenin avulla vahvistaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Salilla voidaan tehdä monipuolista treeniä ja vahvistaa jokaista kropan osa-aluetta. Lihastreeni takaa, että lihaksesi pysyy erinomaisessa kunnossa ja estää lihasten rappeutumista. Rasvanpolttoa voi tehdä kestävyysharjoittelulla eli tekemällä pitkäkestoisia suorituksia alle 140:n sykkeellä. Siihen sopii mainiosti treenit kevyillä painoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai vaikka kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Sopivan salin löytäminen voi joskus tuottaa tuskaa. Tärkeitä asioita kuntosalia kohtaan saattaa olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausikortin suuruus, sitoutumispakko, kuntosalin sijainti ja oheispalvelut, esimerkiksi hieronta. Suomalaisille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Lihasten kasvattaminen salilla

Useimmiten kuukauden kestävän salikortin hinta liikkuu noin 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttavat suuresti kyseisen paikan oheispalvelut ja sen sijainti. Lisäksi on 24/7 auki olevia saleja, joissa on mahdollista treenata mihin kellon aikaan tahansa. Tällaiset paikat usein tarjoavat itse kuntosalin vapaan käyttämisen edulliseen kk-hintaan. Kk-korttiin ei tällöin sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Tutkimuksen mukaan salin sijainti on ylivoimaisesti merkittävin tekijä. Salin täytyy olla joko kodin, työmatkan, kaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien lähellä. Suomessa ihmiset ovat aika mukavuudenhaluisia, että he liittävät kuntosalitreenin tiiviisti arkirutiineihin.

Suuret ketjut ovat valloittaneet Etelä-Suomen viime vuosikymmenellä, kun ennen sitä pääosa saleista oli yksityisiä yhden toimipisteen yrityksiä. Suurimmat saliketjut ovat SATS Elixia Finland Oy, Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä EasyFit.

Suurimmassa kasvuvauhdissa on ollut viime vuonna Fitness247, joka muuten on alunperin Ruotsista. Liikevaihdon mukaan suurin ketju on SATS Elixia Finland Oy, joka omistaa yhteensä 21 toimipistettä Etelä-Suomessa. Tämä ei ole jymy-yllätys, koska nämä samat kaupungit ovat kaikkein suosituimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Etsi itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Lahti

Kaikkein parhaan PT:n löytäminen on erityisen tärkeää, jos tavoittelet hyviä tuloksia. Sinun sekä personal trainerin välinen henkilökohtainen kemia on erittäin suuressa roolissa, koska oikean tavoitteen löytäminen on PT:n olennaisimpia tehtäviä. Trainerin on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, huoliasi sekä kehoasi treeniohjelman suunnittelemisessa. Kaikista tärkeintä on, se että sinusta on miellyttävää kuntoilla koutsin kanssa, etkä heti keksi kaikenlaisia mahdollisia esteitä välttääksesi tulevan harjoittelukerran.

Sopivalla ravinnolla enemmän poweria treeniin salilla

Ravinto-ohjeet voi luoda ihan itse tai vastuun voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer tekee toimivan ja tasokkaan henkilökohtaisen ravintosuunnitelman treenisi rinnalle. Laadukkaasti luodussa ravintosuunnitelmassa tulet saamaan sopivasti energiaa sekä tärkeitä ravinteita oikean määrän. Hyvin rakennettu ravinto-ohje takaa myös, että kehosi saa tarvittavia ravinteita monipuolisesti ja sokeriarvot ei vaihtele liikaa. Tämän avulla sinä jaksat päivittäin toimia arjessa ja etkä uuvu treenatessa helposti kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top