Kuntosalit Lappeenranta

Päivitetty: 17.1.2022

Forever kuntoklubi logo

Forever-liikuntakeskus

Lappeenrannan kuntosaleillamme sinua auttavat ammattitaitoiset Personal Trainerimme. Isolla kuntosalilla on erinomainen valikoima erilaisia kuntolaitteita, vapaita painoja ja muita harjoitteluvälineitä. Circuit-kiertoharjoittelusalilla voit aloittaa saliharjoittelun kuntopiirin muodossa. Voit harjoitella myös omien yksilöllisten tarpeidesi mukaan ja treenata esimerkiksi lajinomaisesti. Tähän sopivat erityisesti toiminnalliseen harjoitteluun suunnitellut laitteet. Sali mahdollistaa harjoittelun oman lajin vaatimusten mukaisesti. Circuit-salilla on helppo harjoitella myös, vaikka aiempaa kuntosalikokemusta ei olisi.
SYKE Gym Skinnarila logo

SYKE Gym Skinnarila

Skinnarilan kuntosali sijaitsee IVH Kampuksella, aivan yliopiston ja ammattikorkeakoulun vieressä. Sali palvelee alueen opiskelijoita, IVH Kampuksella työskenteleviä ja lähialueen naapureita. Skinnarilan kuntosalilta löydät laadukkaat laitteet ja hyvän vapaapainoalueen. Käytössäsi on myös LesMills®-virtuaalitunnit! Sali on avoinna vuoden jokaisena päivänä 24h.
Kuntosali Treenix logo

Kuntosali Treenix

Meillä voit harjoitella turvallisesti terveys- tai kuntoliikuntaa. Meillä on hyvä valikoima nykyaikaisia aerobisia välineitä tehokkaaseen ja miellyttävään kuntoliikuntaan. Kuntosaliharjoittelu sujuu viihtyisissä tiloissa: luonnonvalo paistaa sisään, tilat ovat uudet, avarat ja ilmastoidut.

Teollisuuskatu 8-12 C, 53600 Lappeenranta
040 030 4211Siirry kotisivuille
OMT- ja liikuntakeskus Lehmus logo

OMT- ja liikuntakeskus Lehmus

Valoisalta, avaralta ja hyvin ilmastoidulta kuntosalilta löydät runsaan valikoiman Technogymin lämmittelylaitteita, vapaapaino- ja vipuvarsilaitteita perinteiseen voimanhankintaan sekä painopakkalaitteita maltillisempaan kuntosaliharjoitteluun. Sokerina pohjalla on toiminnallinen harjoitusalue Kinesis-laitteineen ja Omnia/Arke-välineineen. Laitesuunnittelussa Technogym on huomioinut biomekaanisen toimivuuden ja laadun/turvallisuuden korkeimmat standardit.
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kauppakeskus IsoKristiinaan Lappeenrantaan. Tältä kuntosalilta löydät personal trainer -palvelut sekä naisten oman salin. Lisäksi salilta löytyy modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Kaivokatu 7, 53100 Lappeenranta
09 5844 1475Siirry kotisivuille
Taf Gym logo

Taf Gym

Ammattimaiseenkin käyttöön oleva kuntosali. Valmennus ja fysioterapia palvelut saman katon alta. Ammattitaidolla, laadulla ja rakkaudella lajiin.
Ratakatu 33, 53100 Lappeenranta
0505 55 9399 Siirry kotisivuille
Lappeenrannan Judoseura Kamiza ry logo

Lappeenrannan Judoseura Kamiza ry

Lappeenrannan judoseura Kamiza ry toimii aktiivisesti monissa eri ikäryhmissä. Seurassamme harjoitellaan hyvällä mielellä, ja jokainen harrastaja voi itse asettaa itselleen omat tavoitteensa. Seura täyttää Nuori Suomi -sinettikriteerit.
Haartmaninkatu 27, 53300 Lappeenranta
044 5545292Siirry kotisivuille
Bull Factory Oy logo

Bull Factory Oy

Bull Factory Oy on tasokas sali kovaa harjoitteleville ja kaikille sellaisesta ilmapiiristä pitäville. Kuntokeskus Bull Factory Oy on hyvän mielen sali. Tule toteamaan ja tasokkaat kuntotilat. Hyvä ilmanvaihto ja monipuoliset laitteet takaavat miellyttävän kuntosalikokemuksen. Toivotan tervetulleeksi kaikki kuntosalin ystävät!

Treenaminen kuntosalilla on tärkeää ajatellen ihmisen hyvinvointia ja kuntosaliharjoittelu soveltuu hyvin kaikenikäisille. Tavoitteistasi riippuen sinulla on mahdollista harjoittelun avulla hankkia enemmän lihasmassaa tai polttaa kaloreita. Kuntosalilla pystyy tekemään kaikenkattava treeni ja treenata jokaista vartalon osaa. Lihastreeni pitää lihaksesi loistavassa iskussa ja estää lihasten rappeutumista. Rasvanpolttoa voi tehdä aerobisesti eli tekemällä pitkiä suorituksia alle 140:n sykkeellä. Siihen sopii loistavasti treenit kevyillä käsipainoilla ja tekemällä paljon toistoja tai esimerkiksi kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Parhaan kuntosalin löytäminen voi joskus tuntua vaikealta. Kaikkein kriittisimpiä asioita salia kohtaan voi olla kuntosalin monipuolisuus, laitteiden kunto, liittymismaksun suuruus, sitoutumispakko, kuntosalin sijainti ja lisäpalvelut, kuten hierojapalvelut. Useimmille varmasti oleellisimmat kriteerit salia kohtaan liittyvät kuukausimaksuun ja sijaintiin.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Monesti kuukauden kestävän salikortin hinta vaihtelee noin 30 – 80 euron välillä. Hintaan vaikuttaa suuresti kyseisen paikan palvelut ja missä se sijaitsee. Lisäksi on 24/7 auki olevia kuntosaleja, joissa voi harjoitella ihan milloin vain. Nämä salit pääsääntöisesti tarjoavat pelkästään kuntosalin vapaan käyttämisen halpaan kk-hintaan. Kuukausimaksuun ei tällöin sisälly muita palveluja.

Tilastojen mukaan sijainti on selkeästi merkittävin asia. Salin täytyy sijaita joko kodin, työpaikan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomessa ihmiset ovat aika laiskoja, että suomalaiset haluavat liittää kuntosalitreenin tiiviisti arkeen.

Kuntosaliketjut ovat ottaneet haltuunsa Etelä-Suomen 2000-luvulla, kun aiemmin suurin osa kuntoilupaikoista oli yhden paikan pienyrityksiä. Suurimmat kuntokeskukset ovat SATS Elixia Finland, Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Kovimmassa vauhdissa on ollut edellisinä vuosina Fitness24seven, joka itse asiassa on ruotsalainen ketju. Liikevaihdolla mitattuna suurin ketju on SATS Elixia, joka omistaa yhteensä 21 liikuntakeskusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole mikään yllätys, sillä kyseiset kaupungit ovat Suomen suosituimpia fitness-kaupunkeja Oulun sekä Jyväskylän lisäksi.

Kuinka löytää sopiva Personal Trainer kaupungista Lappeenranta

Jos sinä haluat varmistaa, että jokainen liike tulee varmasti tehtyä niin kuin pitää sekä vaivannäkösi tuottaa varmasti tulosta, niin kannattaa ehkä ajatella personal trainerin palkkaamista. Sinun ja PT:n välillä on tosi tärkeää, että luotat valmentajaasi täysin ja teillä henkilökemiat osuvat keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja tinkimättömänä kannustajana sinulle saliohjelman aikana.

Syö oikein, niin saat tuloksia nopeammin

Ravinto-ohjelman voi tehdä yksinään tai sen voi antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Ammattitaitoinen Personal trainer suunnittelee hyvän ja laadukkaan tarpeesi huomioivat ruokailuohjelman harjoittelusi tueksi. Oikeaoppisesti suunnitellussa ravinto-ohjelmassa saat sopivan määrän energiaa sekä tarpeellisia ravinteita riittävästi. Hyvin mietitty ravintosuunnitelma takaa sen, että syöt monipuolisesti ja sokeriarvot ei pompi edestakaisin. Näiden asioiden ansiosta sinulla riittää energiaa jatkuvasti toimia arjessa ja etkä väsähdä treenatessa helposti salilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top