Kuntosalit Kangasala

Päivitetty: 20.6.2023

Easyfit uusi logo

EasyFit Oy

EasyFit on suurin suomalainen kuntosaliketju, jossa saat kolmellakympillä kuussa kaikki kuntoiluun tarvitsemasi palvelut. Keskuksissamme tuoksuu hyvältä, treenaukseen saa apua, laitteet pidetään kunnossa, personal trainerit osaavat hommansa, salille pääsee aina ja virtuaalitunnit järjestyvät helposti, kun sinulle sopii. Eli miten aloitat kuntoilun? Helposti.

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala
Siirry kotisivuille
Kuntokeskus Liikku logo

Kuntokeskus Liikku

Kuntokeskus Liikussa on reilusti treenitilaa, eikä happi lopu kesken! Jäsenyys on reilu yhden kuukauden irtisanomisajalla ja treenaamaan pääset vuoden jokaisena päivänä aamusta iltaan klo 05-23.

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala
Siirry kotisivuille
Suorama's sporthall logo

Suorama’s sporthall

Kangasalla sijaitseva, Suoraman Liikuntahalli on yksityisessä omistuksessa oleva liikuntapaikka, josta löytyy iso kuntosali, sulkapallokenttiä, squashkenttä sekä toiminnallinen treenitila. Meiltä on mahdollista varata myös salibandyvuoroja lauantain aamupäivään.

Malm Areena logo

Malm Areena

Malm Areena on yksityinen Kangasalla sijaitseva liikuntakeskus. Raikkaat ja moneen muuntuvat liikuntatilat tarjoavat liikkumisen iloa kunnosta ja iästä riippumatta. Järjestämme erilaisia ryhmäliikuntakursseja. Toiminnallisella kuntosalilla saat hien pintaan.

Fun Kangasala logo

Liikuntakeskus FUN Kangasala

FUN Kangasala syntyi halustamme luoda nykyaikainen, laadukkaampi ja hauskempi paikka kangasalalaisille liikkujille. Haluamme tuoda alueelle perheystävällisen ja matalan kynnyksen keskuksen, kattavine palveluineen.

Meillä liikkuminen on hauskaa ja meille on mukava tulla, siitä pitävät huolen iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Jäsenillemme haluamme luoda monipuolisen keskuksen, johon treenaamaan tuleminen on aina nautinto, jotta liikunnan ilo voittaa kotisohvalle jäämisen!

Mäkirinteentie 4, 36220 Kangasala
Siirry kotisivuille

Saliharjoittelu on tärkeää ajatellen ihmisen hyvinvointia ja treenaaminen soveltuu mainiosti nuorille ja vanhemmillekin. Harjoitteluohjelmasta riippuen voit salitreenin avulla vahvistaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla voi tehdä treenin monipuolisesti ja treenata jokaista vartalon osaa. Lihasharjoittelu pitää lihaksesi loistavassa iskussa ja estää lihasten haurastumista. Kaloreita saadaan poltettua kestävyysharjoittelulla eli tekemällä pitkiä sarjoja alle 140:n sykkeellä. Siihen sopii erinomaisesti treenit kevyillä painoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai esimerkiksi kuntopyöräily.

Kivan salin löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voi olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausikortin määrä, mahdollinen määräaikaisuus, paikan sijainti sekä oheispalvelut, kuten hieronta. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Käsipainot kuntosalilla

Usein kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee noin 30-80e välillä. Hintaan vaikuttavat suuresti kuntosalin oheispalvelut ja sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri avoinna olevia kuntosaleja, joissa pystyy käydä juuri silloin kuin sinulle sopii. Tämän tyyliset salit usein tarjoavat vain itse salin vapaan käyttämisen edulliseen kk-hintaan. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Tutkimuksen mukaan kuntosalin sijainti on ylivoimaisesti tärkein tekijä. Kuntosalin pitää sijaita joko kodin, työpaikan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomalaiset ovat melko mukavuudenhaluisia, että suomalaiset haluavat yhdistää salilla käynnin läheisesti arkielämään.

Täällä on paljon liikuntakeskuksia, jotka tarjoavat kattavasti kuntosalipalveluita joka puolella Suomea. Kaikkein suurimpien yritysten joukossa on useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia kuntosaliyrityksiä. Liikevaihdoltaan suurin yritys on SATS Elixia Finland. Ykkösen perässä tulevat Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Edellämainituista firmoista on kasvanut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24seveni:lla. Suosituimmat paikkakunnat menevät yhdessä kaupunkien koon kanssa. Luonnollisesti Helsinki on Suomen selvä kärkikaupunki. Helsingin hyvässä vanavedessä tulevat EspooTampereJyväskyläOuluRovaniemi sekä Turku ja Pori.

Etsi paras Personal Trainer kaupungista Kangasala

Hyvän ja ammattitaitoisen Personal trainerin valinta on todella tärkeää, jos havittelet kovia tuloksia salilla. Sinun sekä personal trainerin välinen henkilökohtainen kemia on erittäin suuressa osassa, koska oikean tavoitteen valinta on PT:n kriittisimpiä tehtäviä. PT:n on kyettävä kuuntelemaan tavoitteitasi, tarpeitasi ja kehoasi saliohjelman rakentamisessa. Tässä tärkeää on, se että sinusta on miellyttävää mennä harjoittelemaan valmentajan kanssa, etkä ole keksimässä kaikenlaisia mahdollisia esteitä välttääksesi seuraavan rääkin.

Syö oikein, niin saat tuloksia nopeammin

Se, että syöt välttämättömiä ravintoaineita on parhaita juttuja unelmien saavuttamisessa. Päivittäinen herkkujen syönti tuhoaa hyvänkin harjoituksen tuloksen, joten on suositeltavaa miettiä voiko sinulle tehty yksilöity ravintosuunnitelma auttaa sinua tavoitellessasi unelmiesi vartaloa. Sinun pitää seurata, että kroppasi saa varmasti riittävän määrän proteiinia, että lihaksesi pystyvät kehittymään. Kaiken tueksi sinun pitää saada riittävästi hiilareita, että kehossasi on varmasti riittävästi polttoainetta jota käyttää, kun olet menossa kuntoilemaan kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top