Kuntosalit Seinäjoki

Päivitetty: 20.6.2023

Unelmasali Seinäjoki logo

Unelmasali Seinäjoki

Unelmasalilla voit liikkua sitoutumatta kuukausi kerrallaan tai halutessasi pidempään edullisemmin. Tarjoamme muitakin mahdollisuuksia, kuten kymppikortteja. Palveluissamme ei ole aloitusmaksua.
Sammonkatu 2, 60120 Seinäjoki
045 2655645Siirry kotisivuille
Kuntokeskus Maxium logo

Kuntokeskus Maxium

Kuntokeskus Maxium on perinteinen ja erittäin monipuolinen kuntosali aivan Seinäjoen keskustan läheisyydessä. Olemme tarjonneet kuntosalipalveluita jo vuodesta 1994. Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä, -kokoisista nais- ja mieskuntoilijoista, joten kaikki kuntoilusta kiinnostuneet rohkeasti Kuntokeskus Maxiumiin.
Kuntokeskus Liikku logo

Kuntokeskus Liikku Oy

Pohojammaalla kaikki on suurempaa ja komiampaa. Siksi Kuntokeskus Liikku Seinäjoki tarjoilee ihan älyttömän määrän raikasta ja avaraa treenitilaa. Jopa kuntosalin ulkokyltit ovat jättikokoisia muihin paikkakuntiin verrattuna.
Rengastie 9, 60120 Seinäjoki
Siirry kotisivuille
Fysio2000 Oy logo

Fysio2000 Oy

Fysio2000 hyvinvointikeskusten toiminta perustuu fysioterapian ja kuntosalin saumattomaan yhdistelmään. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakas tietää varmasti tekevänsä salilla oikeita asioita turvallisesti ja kehon terveus lähtökohtana. Tarjoamme matalan kynnyksen palveluitamme sekä yksilöille, että yrityksille, mutta myös vaativia fysioterapia- ja kuntosalipalveluita urheilijoiden tarpeisiin.
CrossFit 60100 logo

CrossFit 60100

Me CrossFit 60100:lla haluamme sinun liikkuvan hyvin ja turvallisesti. Kun opit ensin perusteet, voit lisätä rajatomasti haastetta treeneihisi kuorman, vauhdin ja uusien taitojen muodossa. Salillamme on vahva yhteisöllisyyden henki, koska valmentaja tuntee jokaisen valmennettavan ja kaikki urheilijat kannustavat toisiaan. Päivän treeni saattaa olla yksilösuoritus, mutta meillä treenatessasi et ole koskaan haasteiden kanssa yksin.
Kärrääjänkatu 3, 60100 Seinäjoki
040 1613 993Siirry kotisivuille
Ole.Fit logo

Ole.fit kuntokeskukset

Kuntokeskuksessamme käytettävissäsi on nykyaikainen kuntosali, monipuolinen ryhmäliikuntatarjonta, lapsiparkki, solarium ja saunat sekä Personal Trainer -palvelut. Fit Seinäjoella on kalenterikuukauden irtisanomisaika, joten emme vaadi asiakkailtamme pitkää sitoutumista. Voit olla asiakkaamme esimerkiksi 4 kuukautta ja irtisanoa sopimuksesi ilman lisäkuluja. Mikäli irtisanot asiakkuutesi, niin sopimuksesi päättyy seuraavan laskutuskauden lopussa. Meillä et maksa liittymismaksuja, etkä vuosittaista palvelumaksua!
Easyfit uusi logo

EasyFit

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Upankatu 1, 60100 Seinäjoki
Siirry kotisivuille
Liikuntakeskus Pulssi logo

Liikuntakeskus Pulssi

Pulssi on tilava liikuntakeskus, joka tarjoaa kuntoilijalle monipuolisen kuntosalin sekä runsaasti erilaisia ohjattuja tunteja. Palveluihimme kuuluvat myös mm. ohjatut TYKY-tunnit, yrityksille räätälöidyt liikuntapalvelut sekä henkilökohtaiset kuntosaliohjelmat ja ohjaukset. Meiltä löytyy runsaasti erilaista liikuntatilaa!
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kauppakeskus Epstorille Seinäjoelle. Tältä kuntosalilta löydät modernit välineet treenaamiseen sekä vapaapaino-, että lämmittelytilat. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.

Jotta henkilö voi hyvin, hänen on saatava riittävä määrä ravintoa, liikuntaa sekä nukkua riittävästi. Treenaaminen kuntosalilla on loistava tapa liikkua enemmän normaalin hyötyliikunnan tueksi. Sitä paitsi lihaskunnon harjoittaminen tasapainottaa hormonitoimintaasi. Salilla pystyt treenaamaan monipuolisesti. Lihasten treenaaminen, rasvan polttaminen, kropan kiinteyttäminen ja aerobinen treeni ovat todella suosittuja saliohjelmia. Tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi määrittää, kuinka monta toistoa teet sarjassa ja miten raskailla painoilla harjoittelet.

Parhaan kuntosalin löytäminen saattaa joskus tuntua vaikealta. Tärkeitä kriteereitä kuntosalia kohtaan voivat olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, liittymismaksun määrä, määräaikaisuus, kuntosalin sijainti sekä muut mahdolliset palvelut, kuten PT. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit salia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Lihasten kasvattaminen salilla

Monesti kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee noin 30-80e välillä. Hintatasoon vaikuttavat suuresti sali oheispalvelut ja sijainti. Nykyisin on vuorokauden ympäri avoinna olevia saleja, joissa on mahdollista käytännössä treenata ihan milloin vain. Tämän tyyliset paikat pääsääntöisesti tarjoavat pelkästään salin vapaan käytön edullisella kuukausimaksulla. Kuukausimaksuun ei silloin sisälly muita palveluja.

Gallupin mukaan salin sijainti on selkeästi merkittävin tekijä. Kuntosalin täytyy sijaita joko lähellä kotia, olla työpaikan, ruokakaupan tai harrastusten läheisyydessä. Suomalaiset ovat aika laiskoja, että suomalaiset haluavat liittää salilla käynnin tiiviisti arkirutiineihin.

Suuret ketjut ovat ottaneet haltuunsa Suomen viime vuosikymmenellä, kun ennen sitä pääosa kuntoilupaikoista oli yhden paikan pienyrityksiä. Suurimmat saliketjut ovat SATS Elixia Finland Oy, Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven sekä Kuntokumppanit.

Suurimmassa kasvuvauhdissa on ollut viime vuosina Fitness247, joka on ruotsalainen firma. Liikevaihdon mukaan suurin yritys on Elixia, joka omistaa yli 20 toimipistettä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Se ei ole jymy-yllätys, sillä kyseiset kaupungit ovat ylivoimaisesti suosituimpia kuntoilukaupunkeja Oulun sekä Jyväskylän kanssa.

Valitse sopiva Personal Trainer kaupungista Seinäjoki

Kaikkein parhaan Personal trainerin valinta on hyvin tärkeää, jos tavoittelet erinomaisia tuloksia. Sinun sekä personal trainerin välinen yhteistyö on erittäin suuressa roolissa, koska yhteisen päämäärän löytäminen on PT:n tärkeimpiä tehtäviä. Personal trainerin on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, huoliasi ja kehoasi saliohjelman suunnittelemisessa. Kaikkein tärkeää on, että sinusta on mukava mennä treenaamaan valmentajan kanssa, etkä ole keksimässä tekosyitä viikottain välttääksesi seuraavan treenin.

Oikealla ravinnolla enemmän poweria harjoitteluun salilla

Ravinto-ohjelman voi tehdä ihan itse tai sen voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Oman hommansa osaava Personal trainer suunnittelee toimivan ja laadukkaan henkilökohtaisen ravinto-ohjelman harjoittelusi tueksi. Laadukkaasti rakennetussa ravinto-ohjeessa tulet saamaan riittävästi energiaa ja sinulle tärkeitä ravinteita riittävän määrän. Oikein mietitty ravintosuunnitelma varmistaa myös, että syöt kattavasti ja sokeriarvot ei heittele. Näiden asioiden ansiosta jaksat päivittäin toimia arjessa ja etkä väsähdä harjoittelun aikana välittömästi kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top