Kuntosalit Nokia

Päivitetty: 20.6.2023

Easyfit uusi logo

EasyFit Nokia

EasyFit on monipuolinen ja kotimainen liikuntakeskusketju. Tarjoamme edullisen toistaiseksi voimassa olevat asiakkuuden, laadukkaan laitteiston, ryhmäliikuntavaihtoehtoja ja kattavia lisäpalveluja.

Nuijamiestentie 9, 37120 Nokia
Siirry kotisivuille
Ladyline logo

Lady Line, Nokia

Kotimainen LadyLine on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskusketju. Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi.

Harju Center, Härkitie 2-4, 37100 Nokia
Siirry kotisivuille
Nokian Liikuntakeskus logo

Nokian Liikuntakeskus

Nokian Liikuntakeskus on monipuolinen liikuntapaikka Kankaantaan alueella, lähellä Nokian keskustaa. Meiltä löydät monipuolisen kuntosalin sekä sulkapallo-, salibandy- ja squashkentät. Monipuoliset ryhmäliikuntatunnit Liikuntakeskuksen tiloissa järjestää Liikunta Pyörre. Halutessasi voit käydä rentoutumassa solariumissa tai pelata kavereiden kanssa erän biljardia.

Kuntotehdas Punainen Ovi logo

Kuntotehdas Punainen Ovi

Kuntotehdas Punainen Ovi aloitti toimintansa 12.12.12 klo 12. Teemme harjoittelijoistamme voimakkaampia, kestävämpiä ja notkeampia monipuolisella ja vaihtelevalla toiminnallisella harjoittelulla. Säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia ja kokemuksia, joita ei etukäteen osaa edes kuvitella.

GOGO Express logo

GOGO Express Nokia

GOGO Express on kotimainen perheyritys, jossa uskotaan liikunnan lisäävän iloa. Siksi kuntosalimme ovat varusteiltaan viimeisen päälle - kaikille sopivaan hintaan.

Liikuntamaailma Nokia logo

Liikuntamaailma Nokia

Liikuntamaailman kuntokeskus palvelee sinua Nokian ydinkeskustassa Pirkkalaistoria vastapäätä. Piha-alueella runsaasti maksutonta parkkitilaa. Monipuolisista liikuntapalveluistamme löytyy jokaiselle mielekäs tapa liikkua: laadukkaat kuntosalit, myös naisille oma 250m2 kuntosali, monipuolisesti ryhmäliikuntaa ja rentoutustunteja.

Jumppis logo

Nokia’s Gymnastics Corner Oy

Jumppis on Nokian keskustassa, yrittäjäkadulla sijaitseva kunto- ja hyvinvointikeskus. Meiltä löydät kuntosalin, runsaasti ryhmäliikuntatunteja sekä hieronta- ja fysioterapiapalvelut. Miehillä on lisäksi käytössään sauna ja naisilla infrapunasauna. Muutamana päivänä viikossa toimii myös lapsiparkki, jossa oma valvoja.

Että henkilö pysyy hyvinvoivana, hänen täytyy saada riittävästi ruokaa, liikuntaa sekä unta. Kuntosaliharjoittelu on erinomainen tapa liikkua enemmän tavallisen hyötyliikunnan tueksi. Sitä paitsi lihaskunnon jatkuva treenaaminen tasapainottaa hormonitoimintaasi. Salilla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti. Monipuolinen lihasten vahvistaminen ja kasvattaminen, rasvanpoltto, vartalon kiinteytys ja aerobinen harjoittelu ovat todella suosittuja saliohjelmia. Tavoitteesi ja treeniohjelma määrittää, kuinka monta toistoa teet sarjassa ja miten painavilla painoilla harjoittelet.

Parhaan kuntosalin löytäminen voi joskus tuntua vaikealta. Kaikkein kriittisimpiä kriteereitä salia kohtaan saattaa olla kuntosalin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausi- tai kertamaksun hinta, määräaikaisuus, kuntosalin sijainti sekä lisäpalvelut, kuten hieronta. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät määräaikaisuuteen ja kustannuksiin.

Useimmiten kuukausikortin hinta salille liikkuu noin 30 – 80 euron välillä. Hintaan vaikuttaa paljon kyseisen paikan oheispalvelut ja missä se sijaitsee. Nykyisin on 24/7 avoinna olevia paikkoja, joissa voi käytännössä treenata juuri silloin kuin sinulle sopii. Nämä kuntoilupaikat usein tarjoavat pelkästään salipuolen vapaan käyttämisen edullisella kuukausimaksulla. Jäsenyyteen ei silloin sisälly muita palveluja.

Kuntoilua kuntokeskuksessa

Salin sijainnilla on tärkeä merkitys. Salin sijaitessa kodin lähettyvillä tai esimerkiksi työpaikan naapurissa, helpottaa se kuntosalille menoa. Kuntosalille tulee varmasti mentyä helpommin ja useammin, jos treenipaikka sijaitsee työmatkan kannalta hyvässä paikassa.

Kuntosaliketjut ovat valloittaneet suurimmat kaupungit tällä vuosituhannella, koska aiemmin lähes kaikki kuntoilupaikoista oli yhden paikan pienyrityksiä. Suurimmat ketjut ovat SATS Elixia Finland, Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven sekä EasyFit.

Parhaassa kasvuvauhdissa on ollut viime vuosina Fitness247, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdolla mitattuna suurin ketju on SATS Elixia Finland, joka omistaa enemmän kuin 20 toimipistettä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Se ei ole mikään jymy-yllätys, koska nämä samat kaupungit ovat Suomen suosituimpia fitness-kaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Löydä sopiva Personal Trainer kaupungista Nokia

Halutessasi olla varma, että kaikki liikkeet tulee tehtyä täydellisesti sekä harjoittelusi kantaa hedelmää, niin on suositeltavaa ajatella oman valmentajan valintaa. Sinun ja PT:n yhteistyössä on tosi tärkeää, että kunnioitat personal traineriasi sataprosenttisesti ja sinun ja valmentajan väliset kemiat toimii keskenään. Personal trainer toimii myös aktiivisena ja tinkimättömänä kannustajana sinulle saliohjelman aikana.

Terveellinen ja oikea ruoka nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi luoda ihan itse tai vastuun voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer osaa suunnitella toimivan ja tasokkaan yksilöllisen ruokailuohjelman kuntosaliharjoittelun tueksi. Hyvin rakennetussa ravintosuunnitelmassa tulet saamaan sopivan määrän energiaa ja tarpeellisia ravinteita riittävästi. Oikein rakennettu ravinto-ohjelma takaa sen, että saat ravinteita kattavasti ja sokeriarvot ei vaihtele liikaa. Näin sinä jaksat joka päivä toimia arjessa ja etkä väsy treenatessa välittömästi salilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top