Kuntosalit Rovaniemi

Päivitetty: 17.1.2022

Nautilus Gym Finland Oy logo

Nautilus Gym Finland Oy

Nautilus Gym Rovaniemi sijaitsee Uimahalli Vesihiiden yläkerrassa aivan Rovaniemen ytimessä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset kuntoilumahdollisuudet – kaikki jäsenkorttimme sisältävät niin voimaharjoittelutilojen käytön, ryhmäliikunnat kuin uintimahdollisuuden. Kuntosalimme kotoinen tunnelma, rento ilmapiiri ja motivoituneet ohjaajat luovat innostavat puitteet iloiseen liikkumiseen.
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kauppakeskus Sampokeskukseen Rovaniemelle. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Arctic 24:7 Gym logo

Arctic 24/7 Gym

Arctic 247 Gym on 2010 perustettu perinteinen 900 neliön kuntosali. Sali on varusteltu monipuolisilla kuntosalilaitteilla, jossa on myös paljon vapaita painoja ja toiminallinen puoli.
Ladyline logo

LadyLine

Technogymin laadukkaat, turvalliset ja helppokäyttöiset Cardio- ja kuntosalilaitteet. Vapaat painot: käsipainot, kahvakuulat, maastaveto-, kyykky- ja penkkipunnerrusvälineet. Meiltä löytyvät myös Kinesis –vastusharjoittelulaitteet sekä Omnia-laitteisto. Saliltamme löytyy myös veto-/työntökelkka, kuntopallot, slam-pallot ja muita toiminnallisia välineitä.

Kunnon Paikka logo

Kunnon Paikka

Kunnon Paikasta löydät kuntosalitilaa 500 neliötä! Laaja vapaapainoalue sekä kattava valikoima erilaisia aerobisia- sekä kuntosalilaitteita takaavat sen, että saat käyttöösi kaiken mitä treeneihisi tarvitset.
Kuntokeskus Liikku logo

Kuntokeskus Liikku Oy

Hengitä. Vedä kunnolla happea sisään. Nosta, työnnä, vedä, treenaa, venytä. Liikussa ei taatusti happi lopu kesken. Raikas, tilava kuntosali, Kuntokeskus Liikku Rovaniemi on suunniteltu sujuvaan ja tehokkaaseen treeniin. Meillä laatuvaatimukset ovat tilojen ja laitteiden osalta korkealla, mutta kynnys treenaamiseen matala. Jäsenyys on reilu ja hinta-laatusuhde lyömätön. Tulepa testaamaan!
Lähteentie 20, 96400 Rovaniemi
Siirry kotisivuille
Punttisali Hirmu logo

Punttisali Hirmu

Meillä on kaikki perinteiset kuntosalilaitteet joilla pystyt treenaamaan turvallisesti. Työntekijämme auttavat sinua laitteisiin tutustumisessa mikäli koet epävarmuutta niiden käyttötarkoituksesta.
Kalliokummuntie 22, 97130 Rovaniemi
050 - 4999 773Siirry kotisivuille
HYPOXI Nordic Oy Ab logo

Hypoxi Nordic Oy Ab

HYPOXI® – maailman tehokkain luonnollinen menetelmä kohdentaa rasvanpolton lantiolle, reisiin, pakaroihin ja vatsanseutuun. Lue lisää kansainvälisiltä sivuilta HYPOXI.NET. Englanniksi myös HYPOXI.COM.AU ja HYPOXI.HK
CMS Santasport logo

CMS Santasport

Santasport Lapin Urheiluopisto on Rovaniemellä sijaitseva koulutus- ja vapaa-ajan keskus, joka tarjoaa puitteet niin lomille, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Santasport on myös virallinen olympiavalmennuskeskus lumi- ja jääurheilulajeissa sekä taitovalmennuksessa.
Easyfit uusi logo

EasyFit Rovaniemi

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Lampelankatu 23, 96300 Rovaniemi
Siirry kotisivuille

Jotta henkilö pysyy hyvinvoivana, hänen pitää saada riittävästi ravintoa, liikuntaa ja unta. Saliharjoittelu on mahtava tapa lisätä liikuntaa tavallisen hyötyliikunnan tueksi. Lihasten harjoittaminen tasoittaa sinun hormonitoimintaa. Salilla voit treenata monipuolisesti. Lihasmassan vahvistaminen ja kasvattaminen, rasvan polttaminen, vartalon kiinteyttäminen ja aerobinen harjoittelu ovat todella suosittuja kuntosaliohjelmia. Tavoitteesi ja harjoittelun määrä määrittää, miten monta toistoa teet sarjassa ja miten painavilla painoilla harjoittelet.

Kivan salin löytäminen voi joskus olla hankalaa. Kaikkein kriittisimpiä asioita salia kohtaan voivat olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausi- tai kertamaksun määrä, mahdollinen määräaikaisuus, paikan sijainti sekä muut tukipalvelut, kuten PT. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Useimmiten kuukausikortin hinta salille vaihtelee suunnilleen 30-80e välillä. Hintaan vaikuttaa paljon kyseisen paikan oheispalvelut ja sen sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri auki olevia saleja, joissa voi harjoitella mihin kellon aikaan tahansa. Tällaiset kuntoilupaikat usein tarjoavat pelkästään salin vapaan käyttämisen halpaan kk-hintaan. Kuukausimaksuun ei siinä tapauksessa sisälly oheispalveluita.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Kuntokeskuksen sijainnilla on merkitystä. Salin sijaitessa asunnon lähistöllä tai vaikkapa työmatkan varrella, helpottaa tämä kuntosalilla käyntiä. Salille tulee varmasti mentyä helpommin ja toistuvammin, jos sali sijaitsee liikkumisen kannalta hyvällä paikalla.

Suuret ketjut ovat valloittaneet suurimmat kaupungit tällä vuosituhannella, kun ennen sitä suurin osa kuntosaleista oli yksityisiä yrityksiä. Kaikkein isoimmat kuntokeskukset ovat SATS Elixia Finland, Fressi, Forever, Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Parhaassa kasvuvauhdissa on ollut edellisinä vuosina Fitness24seven, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdon mukaan suurin ketju on Elixia, joka omistaa enemmän kuin 20 toimipistettä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole ihme, sillä nämä samat kaupungit ovat Suomen suosituimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän kanssa.

Valitse hyvä Personal Trainer kaupungista Rovaniemi

Halutessasi olla satavarma, että jokainen eri saliliike tulee tehtyä niin kuin pitää sekä harjoittelusi parantaa vartaloasi, niin kannattaa ehkä ajatella oman treenaajan valitsemista. Tässä yhteisessä tekemisessä on tosi tärkeää, että uskot personal traineriasi kympillä ja teidän väliset kemiat toimivat yhteen. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja tinkimättömänä tsempparina sinulle treeniohjelman aikana.

Terveellinen ja sopiva ruoka nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjeet voi keksiä yksinään tai sen voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Oman hommansa osaava Personal trainer suunnittelee hyvän ja tasokkaan yksilöllisen ruokailuohjelman kuntosaliharjoittelun tueksi. Laadukkaasti suunnitellussa ravintosuunnitelmassa tulet saamaan riittävästi energiaa ja tärkeitä ravintoaineita riittävän määrän. Oikein suunniteltu ravinto-ohje varmistaa sen, että saat ravinteita kattavasti ja verensokeri ei heittele. Näiden asioiden ansiosta sinä jaksat päivittäin hoitaa arkirutiinisi ja etkä väsähdä harjoittelun aikana välittömästi salilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top