Kuntosalit Tampere

Päivitetty: 20.6.2023

Elixia logo

Elixia

ELIXIA Linnainmaa sijaitsee Tampereen Linnainmaan AutoCenter Areenalla, osoitteessa Korpikodinkatu 3 (2.kerros). Käytössä on portaat ja hissi, jolla pääsee toiseen kerrokseen, suoraan keskuksen sisäänkäynnille kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin vierestä löydät Linnainmaan Citymarketin.
Korpikodinkatu 3, 33580 Tampere
Siirry kotisivuille
Anabella Kuntokeskus logo

Anabella Kuntokeskus

Me ohjaamme sinut ensimmäisellä kerralla tarvittaessa kuntosalin käyttöön. Kuntosalillamme on monipuolinen sykkeen kohottamiseen ja tasaamiseen tarkoitettu cardio-osasto alku- ja loppulämmittelyä varten. Uusilla naisten mitoitukseen sopivilla Technogymin laitteilla voit treenata tehokkaasti kaikki vartalon lihakset. Lisäksi kuntosaliltamme löytyy vapaita painoja ja kuminauhoja monipuoliseen treeniin.
CrossFit Messukylä logo

CrossFit Messukylä

Cross training (toiminnallinen harjoittelu) -peruskurssit alkavat joka kuun alussa. Tutustu toimintaamme nettisivuillamme, ja ilmoittaudu mukaan suosituille kursseillemme.
Sulapuronkatu 1 P 8, 33700 Tampere
044 3288888Siirry kotisivuille
Easyfit uusi logo

EasyFit

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Pirkankatu 8, 33210 Tampere
Siirry kotisivuille
Polte logo

Polte

Tampereella sijaitsevan Poltteen tilojen suunnittelussa kipinänä on ollut ajatus kuntosalista, jolla valmentajat itse haluaisivat treenata. Tilaa on yhteensä 2600 m²:n verran: Poltteelta löytyy oma alueensa toiminnalliselle harjoittelulle, painonnostolle, kestävyysharjoittelulle ja perinteiselle kuntosalitreenille. Myös tatami ja 55-metrinen juoksusuora ovat käytössäsi.
Powerhouse Gym logo

Powerhouse Gym

Powerhouse Gym on monipuolinen, rennolla treenimeiningillä ja yhteisöllisellä tunnelmalla varustettu kuntosali Tampereen Lapinniemessä. Oli tarkoituksenasi sitten kasvattaa perus- ja lihaskuntoasi, tai harrastaa body, fitness, voimanosto, kahvakuula, tai toiminnallista harjoittelua, kaikki onnistuu meillä ja vieläpä erittäin hyvällä hinta-laatusuhteella!
Puls & Träning Sweden AB logo

Puls & Träning Sweden AB

Ensimmäinen Puls & Träning –ketjun toimipaikka avattiin Ruotsissa vuonna 2006 ja ajatuksena oli rakentaa kuntosali, jossa kaikki viihtyisivät riippumatta lähtötasosta tai tavoitteista – aivan aloittelijoista rutinoituihin urheilijoihin. Toimimme edelleen samojen suuntaviivojen ja tavoitteiden mukaisesti. Perusajatuksemme on, että harjoittelun ei aina tarvitse tarkoittaa tiukkoja vatsalihaksia, suuria lihaksia tai ravintolisiä. Meille harjoittelussa on kyse kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja hyvästä olosta! Jos kunto on yleisellä tasolla hyvä, voi itseään hyvällä omallatunnolla hemmotella myös viikonloppuisin.
GOGO Express logo

Go Go Express

Yli 2000 m²:n kuntosalilla käytössäsi ovat muun muassa: Precorin aerobiset laitteet, Precorin ja Davidin vipuvarsilaitteet, Star Trackin, Davidin ja Techo Gymin painopakkalaitteet ja vapaat painot, TRX, käsipainot 1-60kg, spinningpyörät ja yli 150 kpl harjoituspistettä. Lisäksi voit treenata reilun 300 m²:n kokoisella vapaapainoalueella! Kuntosalilla on aina henkilökuntaa paikalla.

Että henkilö pysyy hyvinvoivana, hänen on saatava riittävästi ravintoa, liikuntaa sekä unta. Saliharjoittelu on mahtava tapa liikkua enemmän tavallisen hyötyliikunnan lisäksi. Lihasten jatkuva treenaaminen vakauttaa sinun hormonitoimintaa. Salilla voit harjoitella monipuolisesti. Monipuolinen lihasten vahvistaminen ja kasvattaminen, kaloreiden polttaminen, kropan kiinteyttäminen ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat suosittuja saliohjelmia. Tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi kertoo sinulle, kuinka monta sarjaa ja toistoa teet ja kuinka raskailla painoilla treenaat.

Mieluisan salin löytäminen voi joskus olla vaikeaa. Tärkeitä asioita kuntosalia kohtaan voi olla liikuntakeskuksen monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, kuukausi- tai kertamaksun hinta, määräaikaisuus, kuntosalin sijainti sekä muut mahdolliset palvelut, kuten hierojapalvelut. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät määräaikaisuuteen ja kustannuksiin.

Spinning pyörät kuntosalilla

Usein kuukausikortin hinta salille vaihtelee suunnilleen 30 – 80 euron välillä. Hintatasoon vaikuttaa paljon kuntosalin palvelut ja sen sijainti. Lisäksi on 24/7 avoinna olevia saleja, joissa voi käytännössä treenata juuri silloin kuin sinulle sopii. Nämä paikat yleensä tarjoavat vain itse kuntosalin vapaan käytön halvalla kuukausihinnalla. Kk-korttiin ei silloin sisälly oheispalveluita.

Näistä eri tekijöistä kyselytutkimuksemme mukaan sijainti on selvästi merkittävin tekijä. Kuntokeskuksen pitää sijaita joko kodin, työmatkan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomalaiset ovat sen verran laiskoja, että suomalaiset haluavat yhdistää kuntosalitreenin tiiviisti arkirutiineihin.

Meillä Suomessa on laaja valikoima kuntosaliketjuja, joilla on tarjolla monipuolisia kuntosalipalveluita ympäri Suomen. Suomen isoimpien yritysten joukossa on vahvasti kotimaisia ja ulkomaalaisia kuntosaliyrityksiä. Suurin saliketju on SATS Elixia Finland Oy. Tämän jälkeen tulevat Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Edellämainituista yrityksistä kasvussa on ollut kaikkein eniten ruotsalainen Fitness24sevenillä. Isoimmat kuntosalipaikkakunnat menevät käsi kädessä kaupunkien väkiluvun kanssa. Luonnollisesti Helsinki on Suomen selvä kärkikaupunki. Tämän jälkeen tulevat Espoo, Vantaa, Tampere, Oulu sekä Turku.

Miten löytää itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Tampere

Hyvän ja ammattitaitoisen salivalmentajan löytäminen on hyvin tärkeää, jos tavoittelet erinomaisia tuloksia. Sinun sekä valmentajan välinen yhteistyö on tärkeässä osassa, koska juuri sinulle sopivan tavoitteen kartoittaminen on PT:n kriittisimpiä tehtäviä. Personal trainerin on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, huoliasi sekä kehoasi saliohjelman rakentamisessa. Kaikista tärkeintä on, se että mielestäsi on kivaa mennä treenaamaan valmentajan kanssa, etkä heti keksi tekosyitä viikottain jättääksesi väliin tulevan treenin.

Oikealla ravinnolla enemmän tehoja treeniin salilla

Jos syöt välttämättömiä ravintoaineita on tärkeimpiä juttuja unelmien saavuttamisessa. Viikottainen sokerin syönti pilaa hyvänkin harjoituksen aikaansaannoksen, joten voi olla hyvä miettiä voiko sinulle tehty yksilöity ravinto-ohje tukea sinua matkalla kohti täydellistä vartaloa. Sinun pitää varmistaa, että kehosi saa varmasti sopivan määrän proteiinia, että lihaksesi voivat kasvaa. Tämän tueksi sinun pitää saada sopivasti hiilihydraatteja, että sinulla on vaadittu määrä polttoainetta jota käyttää, kun lähdet kuntoilemaan kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top