Kuntosalit Helsinki

Päivitetty: 20.6.2023

Forever kuntoklubi logo

Kuntosali Forever Herttoniemi

Harjoittelu kuntosalilla on yksi monipuolisimmista kuntoilun muodoista, koska se on helppo aloittaa ja tulokset näkyvät usein nopeasti. Lihakset kasvavat ja kiinteydyt, sillä kulutat energiaa myös lihaskuntotreenin jälkeen. Treeni kuntosalilla on tarkoitettu juuri sinulle, joka haluat elää energisempää elämää. Forever tarjoaa kunnostaan kiinnostuneelle oivallisen ensikosketuksen kuntosalille, iloisessa ja rennossa ympäristössä. Klubiemme kuntosali on suunniteltu erityisesti vasta-alkajaa ajatellen: laitteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä, ja jokaisesta löytyy ohjeet liikkeen suorittamiselle. Ohjaajat auttavat viikottaisilla klubitunneilla liikkeiden suorittamisessa.
Easyfit uusi logo

EasyFit Helsinki

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Yliopistonkatu 8, 00100 Helsinki
Siirry kotisivuille
Voimalaitos logo

Voimalaitos

Voimalaitos jatkaa yli 30 vuotta jatkunutta kuntosaliperinnettä Roballa. Kesästä 2019 eteenpäin uusissa tiloissa Iso Roobertinkatu 4:ssä. Kaupungin laadukkain laitekattaus takaa, että Voimalaitoksella saa parhaan mahdollisen harjoituksen niin tavallinen kuntoilija kuin aktiivinen saliharrastajakin. Voimalaitoksen uniikki ilme ja ilmapiiri takaavat että käyntisi meillä ei ole pelkkä kuntosaliharjoitus. Se on elämys.
Iso Roobertinkatu 4, 00120 Helsinki
050 5724264Siirry kotisivuille
Finnbody logo

Finnbody

innbody Vallila on tilava ja valoisa 900 m2 kokoinen liikuntakeskus nykyaikaiselle naisille sekä miehille. Olipa tavoitteesi painonhallinta, kunnon kohotus tai yleinen liikunnan ja rentoutumisen tuoma hyvän olon tunne, meiltä löydät juuri sinulle sopivat palvelut!
Kuntosali Punttis Töölö logo

Kuntosali Punttis Töölö

Kuntosali Punttis Töölö on rento vanhanajan kuntosali, jossa irtopainot ja perinteinen painojen nostelu ovat edelleen pääosassa. Kuntosali Punttis Töölö on ollut Etu-Töölössä 70-luvulta lähtien ja nykyisessä osoitteessaankin parikymmentä vuotta. Sali on aina tunnettu rennosta ilmapiiristään. Pakollista sitoutumista ei ole ja maksat vain treenaamisesta.
Oksasenkatu 1-2, 00100 Helsinki
040-931 1902Siirry kotisivuille
Töölö GYM Oy logo

Töölö GYM Oy

Tervetuloa treenaamaan pääkaupunkiseudun legendaarisimmalle kuntosalille Töölöön. Stadin suurimman salin monipuolinen laite- ja ryhmäliikuntatuntivalikoima tarjoaa parastaan kaikenlaisille liikkujille – niin perinteisen punttitreenin, toiminnallisen harjoittelun kuin koreografisten tanssituntien nimiin vannoville. Yli kaksi vuosikymmentä treeniyhteisöään palvellut old school -sali vaalii ylpeänä perinteitään: ei pakkojäsenyyksiä, ei konseptitunteja! Yksityisomistuksessa oleva Töölö Gym sijaitsee Pohjoisella Hesperiankadulla keskellä Töölön tunnelmallista kantakaupunkimiljöötä. Tarjoamme myös laadukkaita hieronta- ja personal trainer -palveluita.
Pohjoinen Hesperiankatu 15, 00260 Helsinki
09 490320Siirry kotisivuille
Mayors ry : Mayor's Gym logo

Mayors ry / Mayor’s Gym

Vuonna 2010 perustettu Mayors Ry on voittoa tavoittelematon ja riippumaton yhdistys, joka pyörittää Ruoholahden Kauppakeskuksessa sijaitsevaa Mayor’s Gym –kuntosalia. Kuntosalitoiminnan lisäksi yhdistys pyrkii aktiivisesti kehittämään kuntourheilun, kehonrakennuksen ja fitneksen tunnettuutta ja suosiota.

Saliharjoittelu on tärkeää ajatellen ihmisen hyvinvointia ja treenaaminen soveltuu mainiosti nuorille ja vanhemmillekin. Harjoitteluohjelmasta riippuen voit salitreenin avulla vahvistaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla voi tehdä treenin monipuolisesti ja treenata jokaista vartalon osaa. Lihasharjoittelu pitää lihaksesi loistavassa iskussa ja estää lihasten haurastumista. Kaloreita saadaan poltettua kestävyysharjoittelulla eli tekemällä pitkiä sarjoja alle 140:n sykkeellä. Siihen sopii erinomaisesti treenit kevyillä painoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai esimerkiksi kuntopyöräily.

Kivan salin löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voi olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausikortin määrä, mahdollinen määräaikaisuus, paikan sijainti sekä oheispalvelut, kuten hieronta. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Usein kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee noin 30-80e välillä. Hintaan vaikuttavat suuresti kuntosalin oheispalvelut ja sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri avoinna olevia kuntosaleja, joissa pystyy käydä juuri silloin kuin sinulle sopii. Tämän tyyliset salit usein tarjoavat vain itse salin vapaan käyttämisen edulliseen kk-hintaan. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Tutkimuksen mukaan kuntosalin sijainti on ylivoimaisesti tärkein tekijä. Kuntosalin pitää sijaita joko kodin, työpaikan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomalaiset ovat melko mukavuudenhaluisia, että suomalaiset haluavat yhdistää salilla käynnin läheisesti arkielämään.

Täällä on paljon liikuntakeskuksia, jotka tarjoavat kattavasti kuntosalipalveluita joka puolella Suomea. Kaikkein suurimpien yritysten joukossa on useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia kuntosaliyrityksiä. Liikevaihdoltaan suurin yritys on SATS Elixia Finland. Ykkösen perässä tulevat Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Edellämainituista firmoista on kasvanut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24seveni:lla. Suosituimmat paikkakunnat menevät yhdessä kaupunkien koon kanssa. Luonnollisesti Helsinki on Suomen selvä kärkikaupunki. Helsingin hyvässä vanavedessä tulevat Espoo, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi sekä Turku ja Pori.

Etsi paras Personal Trainer kaupungista Helsinki

Hyvän ja ammattitaitoisen Personal trainerin valinta on todella tärkeää, jos havittelet kovia tuloksia salilla. Sinun sekä personal trainerin välinen henkilökohtainen kemia on erittäin suuressa osassa, koska oikean tavoitteen valinta on PT:n kriittisimpiä tehtäviä. PT:n on kyettävä kuuntelemaan tavoitteitasi, tarpeitasi ja kehoasi saliohjelman rakentamisessa. Tässä tärkeää on, se että sinusta on miellyttävää mennä harjoittelemaan valmentajan kanssa, etkä ole keksimässä kaikenlaisia mahdollisia esteitä välttääksesi seuraavan rääkin.

Syö oikein, niin saat tuloksia nopeammin

Se, että syöt välttämättömiä ravintoaineita on parhaita juttuja unelmien saavuttamisessa. Päivittäinen herkkujen syönti tuhoaa hyvänkin harjoituksen tuloksen, joten on suositeltavaa miettiä voiko sinulle tehty yksilöity ravintosuunnitelma auttaa sinua tavoitellessasi unelmiesi vartaloa. Sinun pitää seurata, että kroppasi saa varmasti riittävän määrän proteiinia, että lihaksesi pystyvät kehittymään. Kaiken tueksi sinun pitää saada riittävästi hiilareita, että kehossasi on varmasti riittävästi polttoainetta jota käyttää, kun olet menossa kuntoilemaan kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top