Kuntosalit Jyväskylä

Päivitetty: 17.1.2022

GOGO Express logo

GOGO Express

GOGO Express Seppälässä harjoittelet markkinoiden parhailla laitteilla. Yli 1200 neliön kuntosalillamme käytössäsi ovat muun muassa huippumerkkien parhaimmistoa olevat aerobiset- ja pakkalaitteet, harjoituspisteitä löytyy yhteensä yli 150 kpl. Lisäksi voit treenata isolla vapaapainoalueella ja tutustua vaikkapa toiminnalliseen TRX-köysiharjoitteluun. Kuntosalilla on aina henkilökuntaa paikalla. GOGO Express Seppälästä löytyy myös hierojan palvelut.
Kuntokeskus Liikku logo

Kuntokeskus Liikku

Tässäpä sinulle Suomen suurin Liikku, Kuntokeskus Liikku Jyväskylä. Kaikissa Liikuissa on tilaa ja happea ihan eri malliin, kuin mihin yleensä kuntosaleilla on totuttu, mutta Kympinkadulla nekin tuplaantuvat. Tällä kuntosalilla onnistuu hyvä, tehokas ja sujuva treeni, eikä aikaa tuhlaudu parkkipaikan etsimiseen tai laitteisiin jonottamiseen. Nyt on paras hetki ottaa omakseen tämä Kankaan komea kuntokeskus. Suosittelemme!
Kympinkatu 3 B, 40320 Jyväskylä
Siirry kotisivuille
Elixia logo

Elixia Jyväskylä

ELIXIA Jyväskylä tarjoaa viihtyisät tilat ja laadukkaat palvelut ennennäkemättömän edullisesti. Tilamme sijaitsevat ydinkeskustassa, matkakeskuksen 3. kerroksessa, rautatieaseman ja linja-autoaseman yhteydessä. Keskeisen sijaintimme ja hyvien kulkuyhteyksien ansiosta meille on helppo tulla niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autollakin.
Hannikaisenkatu 20, 40100 Jyväskylä
010 3099214Siirry kotisivuille
TopShape logo

TopShape

Kuntosali TopShape sijaitsee Jyväskylässä, Kuokkalan keskuksen vieressä. Keskustasta matkaa vain 2 km. Salimme on toiminut Jyväskylässä vuodesta 1996 alkaen. Olemme jäsenmaksuton perinteinen kuntosali kaikenikäisille miehille ja naisille.
Jyväskylän Voimaklubi Ry logo

Jyväskylän Voimaklubi Ry

Kuntosalillamme on vähän kromia ja niukasti peilejä. Myöskään viimeisimmän trendin mukaisia laitteita on turha etsiä. Sitä enemmän käyttäjä löytää hyviä kavereita ja jos kiinnostusta riittää, niin myös reipasta seuratoimintaa. Kulunvalvontakorttiin, joka toimii 24/7, voi sopimuksen mukaan ladata erilaisia vaihtoehtoja, kuten vuosikortti, 1 kk:n jakso sekä 10 käyntikerran lataukset.
SuperFit logo

SuperFit

SuperFit sijaitsee Vaajakoskella, Jyväskylän kupeessa, Yrityssatama Amiraalin yhteydessä. Vanhan tulitikkutehtaan tiloihin saneerattu kuntokeskus tarjoaa loistavat puitteet niin kuntosali- kuin ryhmäliikuntaankin.
Tikkutehtaantie 2, 40800 Jyväskylä
020 7199 610Siirry kotisivuille
Naisten Kuntomaailma logo

Naisten Kuntomaailma

Kuntomaailma on Jyväskylässä sijaitseva monipuolinen kuntoilu- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys. Olemme toimineet liikkuvamman elämän puolesta yli 20 vuoden ajan. Meillä on ammattitaitoiset personal trainerit ja ryhmäliikuntaohjaajat, kaksi toimipistettä keskeisellä sijainnilla, sekä monipuolinen, viihtyisä ja turvallinen ympäristö kuntoilulle.
Kuntosali Gym Ironia logo

Kuntosali Gym Ironia

Gym Ironia on perustettu treenaajilta treenaajille ja meillä harjoittelee niin aloittelija kuin kokenutkin saliharjoittelija. Me annamme sinulle oikeat puitteet tavoitteelliseen salitreeniin, niin sinä voit keskittyä treenaamaan. Meillä et maksa ylimääräisiä jäsenmaksuja eikä sinun tarvitse sitoutua pitkiin sopimuksiin. Olemme avoinna 24/7 ja voit harjoitella ympäri vuorokauden silloin kuin sinulle parhaiten sopii.
Yliopistonkatu 28, 40100 Jyväskylä
044 5552146Siirry kotisivuille

Että henkilö pysyy terveenä, hänen pitää saada riittävästi ruokaa, liikuntaa ja lepoa. Salitreeni on mahtava tapa urheilla enemmän tavallisen hyötyliikunnan lisäksi. Lihasten kehittäminen tasoittaa sinun hormonitoimintaa. Salilla pystyt treenaamaan monipuolisesti. Lihasmassan treenaaminen, rasvan polttaminen, kropan kiinteyttäminen ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat kaikkein suosituimpia kuntosalitreenejä. Sinun omat tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi määrittää, miten monta toistoa teet sarjassa ja miten raskailla painoilla harjoittelet.

Parhaan salin löytäminen saattaa joskus olla hankalaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voi olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, liittymismaksun määrä, mahdollinen sitoutumispakko, salin sijainti ja muut tukipalvelut, kuten hierojapalvelut. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Usein kuukauden kestävän salikortin hinta vaihtelee noin 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttavat suuresti kuntosalin palvelut ja sijainti. Nykyisin on 24/7 avoinna olevia kuntosaleja, joissa pystyy treenata juuri silloin kuin sinulle sopii. Tällaiset kuntoilupaikat yleensä tarjoavat itse salipuolen vapaan käytön halvalla kuukausihinnalla. Jäsenyyteen ei silloin sisälly muita palveluja.

Gallupin mukaan kuntosalin sijainti on selkeästi merkittävin tekijä. Salin pitää sijaita joko kodin, työpaikan, kaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien lähellä. Suomessa ihmiset ovat melko mukavuudenhaluisia, koska suomalaiset ydistävät salitreenin tiiviisti arkirutiineihin.

Suuret ketjut ovat vallanneet Etelä-Suomen tällä vuosituhannella, kun aiemmin pääosa kuntoilupaikoista oli yksityisiä yhden toimipisteen yrityksiä. Näkyvimmät ketjut ovat SATS Elixia Finland, Fysioline Fressi Oy, Forever, Fitness24seven ja EasyFit.

Parhaassa kasvuvauhdissa on ollut edellisinä vuosina Fitness247, joka muuten on alunperin Ruotsista. Liikevaihdolla mitattuna suurin yritys on SATS Elixia, jolla on enemmän kuin 20 toimipistettä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Se ei ole mikään jymy-yllätys, koska samat kaupungit ovat Suomen suurimpia fitness-kaupunkeja Oulun ja Jyväskylän kanssa.

Miten löytää sopiva Personal Trainer kaupungista Jyväskylä

Jos sinä haluat tietää, että kaikki liikkeiden toistot tulee varmasti tehtyä täydellisesti sekä vaivannäkösi parantaa vartaloasi, niin sinun kannattaa ajatella oman treenaajan valintaa. Sinun ja valmentajan välisessä yhteistyössä on kriittistä, että uskot valmentajaasi kympillä ja teillä henkilökemiat toimivat keskenään. Personal trainer toimii myös aktiivisena ja vaativana kannustajana sinulle saliohjelman aikana.

Syö oikein, niin saat tuloksia nopeammin

Kun laitat suuhusi tärkeimpiä ravintoaineita on tärkeimpiä asioita omien unelmien tavoittelemisessa. Jokapäiväinen sokerin syönti tuhoaa hyvänkin harjoituksen lopputuloksen, joten kannattaa ajatella voiko sinulle tehty yksilöllinen ravinto-ohjelma tukea sinua tavoitellessasi kauniimpaa vartaloa. Sinun pitää varmistaa, että syöt varmasti sopivan määrän proteiinia, että lihakset pystyvät kasvamaan. Kaiken tueksi sinun pitää saada sopivasti hiilareita, että kropastasi löytyy vaadittu määrä enrgiaa, kun lähdet nostamaan painoja kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top