Kuntosalit Kuopio

Päivitetty: 20.6.2023

Kuntokeskus Pyramidi Levänen logo

Kuntokeskus Pyramidi Levänen

Meiltä löydät mm. Les Mills Bodypumpin ja Bodycombatin, Kahvakuulan, Crosstrainingin, Syvävenyttely- ja FasciaMethod -tunnit sekä monipuoliset Circuit-kiertoharjoittelutunnit, kuntosalin, saunat ja Personal Trainer -palvelut.
Alfido Oy logo

Alfido Oy

Alfido on Suomen ensimmäinen suurenmoisille ihmisille tarkoitettu matalankynnyksen liikunta- ja hyvinvointikeskus. Meillä voit treenata silloin kun sinulle sopii haluamasi pituisen jakson.
Hyvinvointikeskus Ryhti logo

Hyvinvointikeskus Ryhti

Hyvinvointikeskus Ryhti on toiminut nimellä ToriGym jo vuodesta 1994. Vuoden 2015 alussa yrityksen nimi muuttui Hyvinvointikeskus Ryhdiksi. Sijaitsemme Kuopion Puijonlaaksossa, Puijon urheilualueen välittömässä läheisyydessä – lähellä keskustaa, mutta kaukana kaupungin sykkeestä.
Huippu Center logo

Huippu Center

Huippu centerillä on helppo aloittaa. Huippu Centerissä on trampoliiniareena, kuntosali sekä ryhmäliikuntasali. Laitetietoiset kävijät ilahtuvat TechnoGymin Selection Pro sekä Pure Strength -laitteista. Laitekantaa on täydennetty Goljatin ja Hoistin laitteilla. Toiminnalliselle harjoittelulle on tehty oma tila jossa on Torquen räkin lisäksi varusteet painonnostoon.
Element Studio Kuopio logo

Element Studio Kuopio

Element Studio on monipuolinen, kodikas ja nykyaikainen kuntoilustudio aivan Kuopion keskustassa. Meillä voit liikkua itsenäisesti treenaten, yksityisopetuksessa tai ryhmässä – mikä vain sinun tarpeisiisi ja aikatauluusi parhaiten sopii!
Gym 99 logo

Gym 99

Gym 99 on nimensä mukaisesti palvellut asiakkaitaan Kuopiossa jo vuodesta 1999. On tavoitteenasi kohentaa kuntoa, pudottaa painoa, kiinteyttää vartaloasi tai vaikka lisätä lihaksia, henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kohti tavoitettasi. Tarjoamme liikuntaelämyksiä kaikenikäisille ja -kokoisille kuntoilijoille sukupuoleen katsomatta!
Fit Kuopio logo

Fit Kuopio

Fit Kuopio on uuden ajan kuntokeskus hyvinvointi -palveluineen. Yli 300m2:n kuntosali on täysin remontoitu uusine ilmastointikoneineen ja suihku- ja pukuhuonetiloineen ja meiltä löytyy myös lapsiparkki perheen pienimmille. Kanta-asiakkaanamme sinun ei välttämättä tarvitse sitoutua kuntoilemaan vuosikausiksi, vaan saatavilla on eri kanta-asiakkuuksia myös kuukausi kerrallaan -periaatteella. Emme peri erikseen myös avaus- tai liittymismaksuja, maksat siis vain niistä palveluista, joita todella käytät!
Saarijärventie 9, 70460 Kuopio
050 329 1817Siirry kotisivuille
Kunnonsali Kuopio logo

Kunnonsali Kuopio

Liikuntakeskus Kunnonsali – lähes 20 vuotta hyvää energiaa Olemme paikallinen liikuntakeskus ja teemme tärkeää kansaterveystyötä. Kuulumme CMS-kuntoklubi ketjuun eli kanta-asiakkanamme treenaat yli 40 SALILLA LÄPI SUOMEN. Käytössäsi on laaja valikoimia laitteita ja palveluita moneen eri tarpeeseen. Meidät valittiin Kuopion alueen (Kuopio-Varkaus) parasta palvelua tarjoavaksi yritykseksi vuonna 2014.

Kuntosaliharjoittelu on tärkeä osa sinun terveyttä ja treenaaminen soveltuu mainiosti kaikenikäisille. Harjoitteluohjelmasta riippuen sinulla on mahdollista harjoittelun avulla hankkia enemmän lihasmassaa tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla voi tehdä monipuolista treeniä ja kehittää jokaista vartalon osaa. Voimaharjoittelu pitää lihaksesi erinomaisessa kunnossa ja ennaltaehkäisee lihasten haurastumista. Rasvaa voi polttaa aerobisesti eli tekemällä pitkiä sarjoja matalalla sykkeellä. Siihen soveltuu loistavasti harjoittelu kevyillä painoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai esimerkiksi kuntopyörän polkeminen.

Sopivan kuntosalin löytäminen voi joskus tuntua vaikealta. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voivat olla liikuntakeskuksen monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, kuukausi- tai kertamaksun suuruus, mahdollinen sitoutumispakko, salin sijainti ja muut tukipalvelut, esimerkiksi hierojapalvelut. Suomalaisille varmasti oleellisimmat kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät määräaikaisuuteen ja kustannuksiin.

Miesten punnerrus kuntosalilla

Useimmiten kuntosalin kuukausimaksu liikkuu noin 30-80e välillä. Hintatasoon vaikuttavat paljon kyseisen paikan oheispalvelut ja sen sijainti. Nykyisin on 24/7 auki olevia kuntosaleja, joissa on mahdollista käytännössä treenata ihan milloin vain. Tämän tyyliset kuntoilupaikat pääsääntöisesti tarjoavat vain itse kuntosalin vapaan käytön halvalla kuukausihinnalla. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly oheispalveluita.

Salin sijainnilla on merkitystä. Paikan sijaitessa asunnon lähistöllä tai vaikkapa työmatkan varrella, helpottaa se salilla käyntiä. Salille tulee mentyä helpommin ja useammin, jos treenipaikka on työmatkan kannalta hyvällä paikalla.

Kuntosaliketjut ovat vallanneet suurimmat kaupungit tällä vuosituhannella, kun aiemmin lähes kaikki kuntoilupaikoista oli yksityisiä yrityksiä. Kaikkein isoimmat kuntosaliketjut ovat SATS Elixia, Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Parhaassa kasvuvauhdissa on ollut viime vuonna Fitness24seven, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdon mukaan suurin yritys on SATS Elixia Finland, joka omistaa yhteensä 21 liikuntakeskusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole mikään ihme, koska samat kaupungit ovat kaikkein suurimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän kanssa.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top