Kuntosalit Vantaa

Päivitetty: 20.6.2023

Elixia logo

Elixia Flamingo

ELIXIA Flamingo sijaitsee Kehä 3:n varrella Viihdekeskus Flamingossa. Keskuksesta löydät kaiken, mitä tarvitset hyvään kuntoon pääsemiseksi sekä kehosta ja mielestä huolehtimiseksi. Tervetuloa!
David Fitness Club logo

David Fitness Club

David Fitness Clubin viihtyisissä ja ilmastoiduissa kuntosalitiloissa treenaat laadukkailla ja turvallisilla DAVID-kuntosalilaitteilla. Saliltamme löytyy myös erillinen, hyvinvarustettu toiminnallinen harjoittelutila sekä henkilöohtaiseen valmennukseen keskittynyt ”PT-studio”. Ilmastoitua ja kesällä jäähdytettyä harjoittelutilaa meillä on yhteensä noin 550 m2.
Easyfit uusi logo

EasyFit Vantaa

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Laurintie 145, 01400 Vantaa
Siirry kotisivuille
TFW Vantaa logo

TFW Vantaa

TFW Vantaa on toiminnallisen harjoittelun sali, joka on osa maailmanlaajuista TFW perhettä. Olitpa sitten minkätasoinen liikkuja hyvänsä, TFW Vantaa antaa hyvät eväät harjoitteluun ja hyvinvointiin vahvaa asennetta unohtamatta!
Puutarhatie 18-24, talo D, 01300 Vantaa
050 4326649Siirry kotisivuille
logo-motion-fit

Motion Fit

Vantaalla toimiva Motion Fit on kuntosali, jonne kaikkien on helppo tulla. Meillä treenaa jokainen oman kuntonsa ja tavoitteidensa mukaan. Tarjoamme siistit tilat ja modernit laitteet, joilla harjoittelu sujuu helposti ja mukavasti.
Power Fit Vantaa logo

Power Fit Vantaa

Power Fit Vantaa on valoisa 1000 neliön kokoinen kuntosali, joka on varustettu kaikkia kohderyhmiä palvelevaksi. Salin seiniä koristaa useampi supersankari ja ilmapiiri sekä fiilis on poikkeuksellinen, se täytyy kokea!
Vantaa Gym Club logo

Vantaa Gym Club

Monipuoliselta saliltamme löytyy vapaitapainoja, vipuvarsi-, sekä painopakallisia laitteita. Aerobiset laitteet mm. Tecnogym ja precorin, 2kpl concept2 hiihtoergolaitetta.
Hosantie 2 , 01360 Vantaa
0400 449 201Siirry kotisivuille
FitnessGym logo

FitnessGym

FitnessGym on täyden palvelun kattava kuntokeskus. Tilamme ovat täysin uudet ja valmistuneet vuoden 2016 tammikuussa. Sali on pinta-alaltaan 1200m2 ja kaikentasoiset liikkujat on huomioitu harkitusti. Tilaamme koristavat kattavat valikoimat eri kuntoilumuotoihin sopivia välineitä, mitkä ovat erittäin käyttäjäystävällisiä ja tarjoavat monipuoliset säädöt.
Fit Tammisto Kuntokeskus logo

Fit Tammisto Kuntokeskus

Kuntokeskus Fit Tammiston kuntosalin suunnittelun pohjana on kymmenien vuosien kokemus ja intohimo kuntosaliharjoittelusta. Satoja eri kuntosaleja maailmalla nähneenä, on niistä kerätty kokemusta ja haluttu tehdä sali, jonka laitteistossa on vaan parhaimmaksi havaitut laitebrändit, laitemallit ja riittävästi vapaita painoja.
Tammiston kauppatie 13, 01510 Vantaa
010 336 1050Siirry kotisivuille

Jotta henkilö pysyy hyvinvoivana, hänen pitää saada riittävästi ravintoa, liikuntaa ja unta. Salitreeni on loistava tapa liikkua enemmän normaalin hyötyliikunnan lisäksi. Lihaskunnon harjoittaminen vakauttaa sinun hormonitoimintaa. Salilla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti. Lihasmassan vahvistaminen ja kasvattaminen, rasvanpoltto, vartalon kiinteytys ja aerobinen harjoittelu ovat suosittuja kuntosaliohjelmia. Sinun omat tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi määrittää, kuinka monta monella toistolla teet yhden sarjan ja kuinka raskailla painoilla harjoittelet.

Parhaan kuntosalin löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita salia kohtaan voi olla liikuntakeskuksen monipuolisuus, laitteiden kunto, kuukausikortin hinta, mahdollinen määräaikaisuus, paikan sijainti ja oheispalvelut, esimerkiksi hierojapalvelut. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit paikkaa kohtaan liittyvät kuukausikustannuksiin ja välimatkaan.

Spinning pyörät kuntosalilla

Useimmiten kuukausikortin hinta salille liikkuu suunnilleen 30-80e välillä. Kuukausimaksuun vaikuttaa suuresti kuntosalin palvelut ja sijainti. Nykyisin on 24/7 avoinna olevia kuntosaleja, joissa on mahdollista käydä juuri silloin kuin sinulle sopii. Tämän tyyliset paikat pääsääntöisesti tarjoavat pelkästään salin vapaan käyttämisen halvalla kuukausihinnalla. Kuukausikorttiin ei tällöin sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Kuntokeskuksen sijainnilla on väliä. Salin ollessa kodin lähellä tai esimerkiksi työpaikan naapurissa, helpottaa tämä salilla käyntiä. Kuntosalille tulee mentyä todennäköisemmin ja useammin, jos kuntosali sijaitsee työmatkan kannalta sopivassa paikassa.

Suuret ketjut ovat ottaneet haltuunsa Suomen tällä vuosituhannella, koska ennen suurin osa kuntosaleista oli yhden paikan pienyrityksiä. Kaikkein isoimmat kuntosaliketjut ovat SATS Elixia Finland, Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven ja EasyFit.

Parhaassa kasvuvauhdissa on ollut edellisinä vuosina Fitness247, joka on alunperin Ruotsista. Liikevaihdolla mitattuna suurin yritys on SATS Elixia Finland Oy, jolla on yli 20 liikuntakeskusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole yllätys, koska samat kaupungit ovat kaikkein suurimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Etsi sopiva Personal Trainer kaupungista Vantaa

Hyvän ja ammattitaitoisen Personal trainerin valinta on hyvin tärkeää, jos haluat saada kovia tuloksia. Sinun ja Personal trainerin henkilökemia on erittäin suuressa roolissa, koska yhteisen tavoitteen kartoittaminen on personal trainerin olennaisimpia tehtäviä. Trainerin on pystyttävä kuuntelemaan tavoitteitasi, huoliasi sekä kehoasi kunto-ohjelman rakentamisessa. Yhteistyössä tärkeää on, että mielestäsi on miellyttävää mennä harjoittelemaan personal trainerin kanssa, etkä heti keksi tekosyitä jättääksesi väliin seuraavan rääkin.

Syö oikein, niin kehityt nopeammin

Ruokailuohjelman voi suunnitella yksinään tai vastuun voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Ammattitaitoinen Personal trainer rakentaa toimivan ja laadukkaan henkilökohtaisen ruokailuohjelman harjoittelusi rinnalle. Hyvin tehdyssä ravinto-ohjeessa sinä saat sopivasti energiaa ja sinulle tärkeitä ravintoaineita riittävän määrän. Oikein mietitty ruokaohjelma varmistaa sen, että saat ravinteita monipuolisesti ja veren sokeritaso ei pompi edestakaisin. Tämän avulla sinä jaksat joka päivä toimia arjessa ja etkä uuvu treenatessa välittömästi salilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top