Kuntosalit Espoo

Päivitetty: 20.6.2023

Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kauppakeskus Espoontorille Espooseen. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Lady Fitness logo

Lady Fitness

Uusi Lady Fitness on entistä parempi. Tarjoamme kahta erilaista jäsenyysvaihtoehtoa: Kuntosali: Tämä edullinen vaihtoehto on sinulle joka haluat treenata monipuolisessa ja tilavassa kuntosalissa. Kuntosali + Ryhmäliikunta: Tämä superjäsenyys täyttää jokaisen liikkujan tarpeet. Tämä taso sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan, spinningin, tanssin ja joogan! Keskuksessa on erillinen jooga-/tanssistudio jossa pääset nauttimaan monipuolisesti erilaisista jooga- ja tanssitunneista(esim. Flow jooga, Lempeä jooga, Yin jooga, Latino-Fit, Afrolatin ym.). Myös rentoutumishuone on jäsenien käytössä. Tarjonta huomioiden, tämä asiakkuus on erittäin edullinen.
Esport logo

Esport

Esport Express Mankkaa on monipuolinen 1200 m2 kuntosali Gym80 -laitteilla. Esport Expressistä löytyy lisäksi erinomaiset puitteet toiminnalliseen harjoitteluun, lisäksi kuntosalilta löytyy erillinen lämmittely- ja venyttelyalue.
Elixia logo

Elixia

ELIXIAlla voit muokata jäsenyytesi omien tarpeidesi mukaan ja maksat vain siitä, mitä käytät! Monipuolisesta tarjonnastamme löydät varmasti jotain, mikä auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Miten ikinä haluatkaan treenata - salilla, ryhmäliikunnassa, joogaa tai Personal Trainerin kanssa, sinä itse päätät.
Kauklahden Kuntoklubi K3 logo

Kauklahden Kuntoklubi K3

Aina on mahdollista aloittaa huomenna. Tänään kuitenkin kun teet päätöksen ja aloitat treenaamisen niin hyvä olo virtaa sinuun samantien. Nähdään pian salilla.
Ole.Fit logo

Ole.Fit Espoo

Fit Espoon kuntokeskuksesta löytyy kattava valikoima niin Tecnogymin Selection Pro-painopakkalaitteita, vapaita painoja ,sekä Pure Strenght-vipuvarsilaitteita. Cardiolaitteet ovat Tecnogymin ARTIS® sarjaa! Aktiivitreenarit löytävät nopeasti omat suosikkilaitteet ja aloittelijoillekin on sopivia laitteita tarjolla. Nyt kaikki liikkumaan ja voimaan paremmin!
Become logo

Become

Becomesta löydät hyvin varustellun kuntosalin, laajan tarjonnan ryhmäliikuntaa ja sisäpyöräilyä, erillisen joogastudion sekä tilaa kehonpainoharjoittelulle ja venyttelylle. Löydät meiltä yli 1000 m2 tilaa liikkua monin eri tavoin. Becomesta löytyy myös erillinen naisten kuntosali, jonne on käynti suoraan naisten pukuhuoneesta.
Fit1 Fitnessclub LänsiSuomi Oy logo

Fit1 Fitnessclub LänsiSuomi Oy

Fit1 - kun haluat treenata laadukkaissa puitteissa, mutta edullisesti.

Kaivomestarinniitty 2, 02770 Espoo
045 2073 508Siirry kotisivuille

Että henkilö pysyy terveenä, hänen täytyy saada riittävästi ruokaa, liikuntaa ja unta. Salitreeni on erinomainen tapa liikkua enemmän arjen hyötyliikunnan tueksi. Sitä paitsi lihaskunnon jatkuva treenaaminen tasapainottaa sinun hormonitoimintaa. Kuntosalilla pystyt treenaamaan monipuolisesti. Monipuolinen lihasten vahvistaminen, rasvanpoltto, vartalon kiinteytys ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat suosittuja harjoittelumuotoja. Sinun omat tavoitteesi ja treeniohjelma määrittää, kuinka monta monella toistolla teet yhden sarjan ja kuinka raskailla painoilla harjoittelet.

Mieluisan kuntosalin löytäminen saattaa joskus olla hankalaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voivat olla liikuntakeskuksen monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, kuukausikortin suuruus, määräaikaisuus, salin sijainti ja muut tukipalvelut, kuten hieronta. Suomalaisille varmasti oleellisimmat kriteerit salia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Punnerrus käsipainoilla

Usein kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee suunnilleen 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttaa suuresti kuntosalin palvelut ja sen sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri avoinna olevia paikkoja, joissa pystyy käytännössä treenata juuri silloin kuin sinulle sopii. Tämän tyyliset kuntosalit yleensä tarjoavat pelkästään salipuolen vapaan käytön halpaan kk-hintaan. Kk-korttiin ei silloin sisälly ohjattuja tunteja.

Salin sijainnilla on tärkeä merkitys. Paikan sijaitessa asunnon lähistöllä tai esimerkiksi työpaikan vieressä, helpottaa tämä kuntosalille menoa. Salille tulee mentyä todennäköisemmin ja toistuvammin, jos treenipaikka sijaitsee liikkumisen kannalta hyvällä paikalla.

Suomessa on paljon saliketjuja, jotka tarjoavat kattavasti kuntosalipalveluita ympäri Suomen. Suurimpien kuntosaliketjujen mukana on useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia yrityksiä. Suurin saliketju on Elixia. Ykkösen perässä tulevat Fressi, Forever, Fitness24seven ja EasyFit.

Kyseisistä yrityksistä kasvua on ollut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24sevenillä. Suurimmatt kuntosalipaikkakunnat menevät yhdessä kaupunkien koon kanssa. Luonnollisesti Helsinki on Suomen selkeästi ykkönen. Tämän seuraajina tulevat Espoo, Vantaa, Tampere, Jyväskylä, Oulu ja Turku ja Pori.

Valitse itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Espoo

Jos haluat varmistua, että kaikki liikkeet tulee tehtyä oikein sekä harjoittelusi parantaa vartaloasi, niin kannattaa ehkä miettiä oman treenaajan valintaa. Sinun ja valmentajan välisessä yhteistyössä on kriittistä, että luotat omaa traineriasi sataprosenttisesti ja sinun ja valmentajan väliset kemiat toimivat keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja vaativana kannustajana sinulle treeniohjelman aikana.

Terveellinen ja oikea ravinto nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjeet voi luoda ihan itse tai vastuun voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Ammattitaitoinen Personal trainer tekee toimivan ja tasokkaan henkilökohtaisen ravinto-ohjelman treenisi tueksi. Hyvin tehdyssä ravintosuunnitelmassa saat sopivan määrän energiaa sekä sinulle tärkeitä ravintoaineita riittävän määrän. Hyvin suunniteltu ravintosuunnitelma varmistaa myös, että syöt kattavasti sekä sokeriarvot ei vaihtele liikaa. Näin sinulla riittää energiaa jatkuvasti hoitaa arkirutiinisi ja etkä uuvu treenatessa välittömästi käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top