Kuntosalit Haapajärvi

Päivitetty: 17.1.2022

Että henkilö pysyy terveenä, hänen täytyy saada riittävä määrä ravintoa, liikuntaa sekä unta. Salitreeni on erinomainen tapa urheilla enemmän normaalin hyötyliikunnan lisäksi. Lihaskunnon kehittäminen tasoittaa sinun hormonitoimintaa. Salilla voit harjoitella monipuolisesti. Lihasten vahvistaminen ja kasvattaminen, rasvanpoltto, vartalon kiinteytys ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat kaikkein suosituimpia harjoittelumuotoja. Sinun omat tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi kertoo sinulle, miten monta sarjaa ja toistoa teet ja miten raskailla painoilla harjoittelet.

Miten löytää juuri passeli kuntosali? Jokaisesta suurimmista kaupungeista löytyy hyvinkin erityyppisiä saleja. Osa näistä muistuttaa lähinnä liikuntakeskusta ja kun taas osa on enemmän painonnostajille tarkoitettuja paikkoja. Toisiin sinun täytyy sitoutua vuosisopimuksella ja maksaa kiinteää kuukausimaksua, kun taas muut kuntosalit myyvät lipun käynti kerrallaan ja 10 kerran lippuja. Myös opiskelijat ja eläkeläiset pääsevät alennuksella treenaamaan.

Viimekädessä päätös tehdään useimmiten kuntosalin sijainnin, hinnoittelumallin sekä kuntosalilaitteiden tason perusteella. Jotkut arvostaa, jos kuntokeskuksesta on mahdollista ostaa lisäpalveluita (PT, hieronta, ravintovalmennus) tai toisille infrapunasauna täytyy löytyä.

Kuntosali ja käsipainot telineessä

Salin sijainnilla on tärkeä merkitys. Paikan sijaitessa asunnon lähettyvillä tai vaikkapa työpaikan vieressä, helpottaa tämä kuntosalille menoa. Salille tulee ihan varmasti mentyä todennäköisemmin ja toistuvammin, jos kuntosali sijaitsee arjen menojen suhteen sopivassa paikassa.

Täällä on paljon kuntosaliketjuja, joilla on tarjolla monipuolisia kuntosalipalveluita ympäri Suomen. Kaikkein suurimpien ketjujen joukossa on vahvasti suomalaisia sekä ulkomaalaisia yrityksiä. Liikevaihdon mukaan suurin saliketju on Elixia. Ykkösen perässä tulevat Fressi, Forever, Fitness24seven sekä EasyFit.

Näistä firmoista on kasvanut eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24seveni:lla. Suurimmatt kuntosalipaikkakunnat kulkevat yhdessä kaupunkien koon kanssa. Totutusti Helsinki on näistä selkeästi ykkönen. Tämän jälkeen tulevat Vantaa, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi ja Turku ja Pori.

Kuinka löytää itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Haapajärvi

Halutessasi tietää, että jokainen liike tulee tehtyä täydellisesti ja harjoittelusi kantaa hedelmää, niin on hyvä ajatella oman treenaajan ottamista. Tässä yhteistyössä on tosi tärkeää, että kunnioitat valmentajaasi sataprosenttisesti ja sinun ja valmentajan väliset henkilökemiat osuvat yksiin. Personal trainer toimii myös aktiivisena ja vaativana tsempparina sinulle treeniohjelman aikana.

Syö oikein, niin saat tuloksia nopeammin

Kun laitat suuhusi välttämättömiä ravintoaineita on yksi merkittävimpiä asioita unelmien tavoittelemisessa. Jokapäiväinen herkuttelu pilaa hyvänkin treenin aikaansaannoksen, joten on suositeltavaa miettiä voiko sinulle tehty yksilöity ravintosuunnitelma auttaa sinua tavoitellessasi unelmiesi kehoa. Sinun on hyvä tarkastaa, että syöt ihan varmasti sopivan määrän proteiinia, että lihakset voivat kasvaa. Tämän ohessa tarvitset sopivasti hiilareita, että kroppasi saa vaadittu määrä enrgiaa, kun lähdet treenaamaan kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top