Kuntosalit Hämeenlinna

Päivitetty: 17.1.2022

Fitness Femme logo

Fitness Femme

Fitness Femme on viihtyisä naisille tarkoitettu hyvän olon kuntoklubi Hämeenlinnan keskustassa, jossa kuntoilet laadukkailla Star tracin kuntosalilaitteilla juuri sinulle sopivana aikana. Salimme on aina auki, sisään pääset avainkortilla ympäri vuorokauden.
Raatihuoneenkatu 31, 13100 Hämeenlinna
040 538 3833Siirry kotisivuille
Hämeenlinnan Kuntokumppanit Oy logo

Hämeenlinnan Kuntokumppanit Oy

Apua saat lähes kaikkeen, mihin ruokavalioilla on mahdollista vaikuttaa: mm. kiinteytymiseen, laihduttamiseen, lihaksen kasvuun, henkiseen ja fyysiseen parempaan oloon, vatsan hyvinvointiin.. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää valmennuspaketeista!
Feeling 1 Oy logo

Feeling 1 Oy

Feeling 1 on kuntokeskus Hämeenlinnassa Jyrätien Liikuntahalleilla. Laadukkaat tilat perinteiseen kuntosaliharjoitteluun ja erillinen sali toiminnalliseen crosstraining harjoitteluun , myös monipuoliset ryhmätunnit esim Bootcamp, Pound ja Nirvana Fitness.
Jyrätie 8 A (Jyrätien Liikuntahallit), 13500 Hämeenlinna
050 461 9484Siirry kotisivuille
10-kunto kuntosali logo

10-kunto kuntosali

Jo vuodesta 1987 Hämeenlinnassa Hätilän sydämessä toiminut perinteikäs kuntosali, jossa viihtyvät kaikenikäiset ja tasoiset kuntoilijat. Meiltä löytyvät perinteiset kuntolaitteet kuten myös perus painonnostovälineet.
Porttiniementie 27, 13210 Hämeenlinna
040 566 1236Siirry kotisivuille
Kantolan KunnonSali logo

Kantolan KunnonSali

KunnonSali tarjoaa kuntosalipalveluita sekä yksityisille että yrityksille. Meillä on hinta-laatusuhde enemmän kuin kohdallaan: tutustu hinnastoomme! Meiltä voit myös vuokrata mm. paellapannuja (halkaisija 1m), makkaragrillejä, kahvinkeittimiä yms. kalustoa juhliin ja messuille.
SporttiMekka logo

SporttiMekka

Kuntosali toimii avainkorttiperiaatteella. Erinomainen varustelutaso mahdollistaa monipuoliset harjoitteluolosuhteet aikoihin jotka sopivat sinulle parhaiten. Harjoittelutilaa on yhteensä 1300 neliötä.

Harjoittelu kuntosalilla on tärkeää ajatellen hyenkilön hyvinvointia ja saliharjoittelu sopii hyvin joka ikäiselle. Harjoitteluohjelmasta riippuen pystyt harjoittelun avulla kasvattaa lihaksia tai polttaa rasvaa. Kuntosalilla pystyy tekemään treenin monipuolisesti ja treenata jokaista kehon osa-aluetta. Voimaharjoittelu pitää lihaksesi loistavassa kunnossa ja vähentää lihasten rappeutumista. Kaloreita saadaan poltettua aerobisella treenillä eli tekemällä pitkiä sarjoja alle 140:n sykkeellä. Tähän soveltuu loistavasti treenit kevyillä käsipainoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai esimerkiksi kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Sopivan salin löytäminen voi joskus tuntua vaikealta. Tärkeitä vaikuttavia asioita salia kohtaan voi olla kuntosalin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, liittymismaksun hinta, mahdollinen sitoutumispakko, kuntosalin sijainti sekä muut tukipalvelut, esimerkiksi PT. Monille varmasti oleellisimmat kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Miesten punnerrus kuntosalilla

Monesti kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee suunnilleen 30 – 80 euron välillä. Kuukausimaksuun vaikuttaa paljon sali palvelut ja missä se sijaitsee. Nykyisin on 24/7 auki olevia paikkoja, joissa voit käydä mihin kellon aikaan tahansa. Tällaiset kuntosalit usein tarjoavat vain itse salin vapaan käytön halpaan kk-hintaan. Kuukausimaksuun ei tällöin sisälly ryhmäliikuntaa tai muita palveluita.

Kuntosalin sijainnilla on merkitystä. Kuntosalin ollessa kodin lähistöllä tai esimerkiksi työmatkan varrella, helpottaa se kuntosalille menoa. Kuntosalille tulee varmasti mentyä todennäköisemmin ja toistuvammin, jos sali on työmatkan kannalta hyvässä paikassa.

Kuntosaliketjut ovat ottaneet haltuunsa Etelä-Suomen tällä vuosituhannella, koska aikaisemmin lähes kaikki kuntoilupaikoista oli yksityisiä yhden toimipisteen yrityksiä. Näkyvimmät kuntosaliketjut ovat SATS Elixia, Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven ja EasyFit.

Kovimmassa vauhdissa on ollut viime vuonna Fitness24seven, joka muuten on ruotsalainen firma. Liikevaihdon mukaan suurin ketju on Elixia, jolla on enemmän kuin 20 toimipistettä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole mikään jymy-yllätys, koska nämä samat kaupungit ovat Suomen suosituimpia kuntoilukaupunkeja Oulun ja Jyväskylän kanssa.

Miten löytää hyvä Personal Trainer kaupungista Hämeenlinna

Jos sinä haluat tietää, että jokainen eri saliliike tulee tehtyä oikein ja harjoittelusi parantaa vartaloasi, niin sinun kannattaa ajatella oman treenaajan palkkaamista. Tässä välillä on tosi tärkeää, että uskot omaa traineriasi täysin ja teillä henkilökemiat toimii keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja vaativana kannustajana sinulle treeniohjelman aikana.

Oikealla ravinnolla enemmän poweria harjoitteluun salilla

Ravinto-ohjelman voi luoda yksinään tai sen voi antaa ammattilaisen tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer osaa suunnitella hyvän ja laadukkaan tarpeesi huomioivat ravintosuunnitelman harjoittelusi tueksi. Oikeaoppisesti tehdyssä ravintosuunnitelmassa saat riittävästi energiaa ja sinulle tärkeitä ravinteita riittävän määrän. Tarkasti mietitty ravinto-ohje takaa sen, että syöt kattavasti sekä verensokeri ei vaihtele liikaa. Tämän avulla jaksat jatkuvasti hoitaa arkirutiinisi ja etkä uuvu harjoittelun aikana helposti käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top