Kuntosalit Kemijärvi

Päivitetty: 17.1.2022

Treenaminen kuntosalilla on tärkeä osa sinun terveyttä ja salitreeni soveltuu hyvin kaikenikäisille. Harjoitteluohjelmasta riippuen sinulla on mahdollista salitreenin avulla kasvattaa lihaksia tai polttaa kaloreita. Kuntosalilla voi tehdä kaikenkattava treeni ja treenata jokaista kehon osaa. Lihasharjoittelu pitää lihaksesi hyvässä kunnossa ja vähentää lihasten rappeutumista. Rasvanpolttoa voi tehdä aerobisesti eli tekemällä pitkiä sarjoja alle 140:n sykkeellä. Tähän soveltuu erinomaisesti harjoittelu kevyillä käsipainoilla ja tekemällä paljon toistoja tai esimerkiksi kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Kuinka pystyt löytämään juuri passeli kuntosali? Jokaisesta kaupungista löytyy monia erityyppisiä kuntosaleja. Osa muistuttaa enemmän liikuntakeskusta ja vastaavasti toiset ovat tuntuvat olevan voimamiehille suunnattuja saleja. Toisiin sinun pitää hankkia vuosidiili ja maksaa kiinteää kuukausimaksua, kun taas toiset salit myyvät sinulle kertakäyntejä ja sarjalippuja. Sekä opiskelijat että seniorit saavat edullisemman hinnan maksuista.

Valinta tehdään monesti salin sijainnin, hinnoittelun ja salilaitteiden kunnon pohjalta. Toiset tykkää, jos samasta paikasta voi varata lisäpalveluita (PT, hieronta, saliohjelma) tai osalle infrapunasauna täytyy löytyä.

Treenaaminen kuntosalilla

Näistä eri tekijöistä kyselytutkimuksemme mukaan salin sijainti on selvästi tärkein asia. Kuntokeskuksen täytyy sijaita joko kodin, työmatkan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien lähellä. Suomessa ihmiset ovat melko laiskoja, koska suomalaiset ydistävät salilla käynnin läheisesti arkeen.

Täällä on useita saliketjuja, jotka tarjoavat kattavasti kuntosalipalveluita Hangosta Rovaniemelle. Suomen isoimpien ketjujen mukana on vahvasti kotimaisia sekä ulkomaalaisia salifirmoja. Liikevaihdon mukaan suurin saliketju on SATS Elixia. Tämän jälkeen tulevat Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä Kuntokumppanit.

Edellämainituista yrityksistä on kasvanut eniten ruotsalainen Fitness24sevenillä. Suomen suurimmat kuntosalipaikkakunnat menevät käsi kädessä kaupunkien väkiluvun kanssa. Luonnollisesti Helsinki on näistä selvä kärkikaupunki. Tämän hyvässä vanavedessä tulevat Vantaa, Tampere, Oulu, Rovaniemi sekä Turku ja Pori.

Miten löytää paras Personal Trainer kaupungista Kemijärvi

Jos sinä haluat olla varma, että jokainen liike tulee tehtyä niin kuin pitää sekä harjoittelusi tuottaa tuloksia, niin sinun kannattaa ajatella oman valmentajan ottamista. Sinun ja PT:n välillä on tärkeää, että luotat personal traineriasi sataprosenttisesti ja teillä kemiat toimii yhteen. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja vaativana tsempparina sinulle treeniohjelman aikana.

Terveellinen ja oikea ravinto nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi luoda yksinään tai antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Ammattitaitoinen Personal trainer osaa suunnitella hyvän ja laadukkaan yksilöllisen ravinto-ohjelman harjoittelusi lisäksi. Oikeaoppisesti tehdyssä ravinto-ohjelmassa tulet saamaan sopivasti energiaa ja sinulle tärkeitä ravintoaineita riittävän määrän. Hyvin mietitty ravinto-ohjelma varmistaa sen, että syöt monipuolisesti sekä veren sokeritaso ei pompi edestakaisin. Näiden asioiden ansiosta olet energinen ja jaksat joka päivä toimia arjessa ja etkä väsy treenatessa välittömästi käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top