Kuntosalit Kokkola

Päivitetty: 17.1.2022

SC ROK logo

SC ROK

Tervetuloa käyttämään uutta CRM järjestelmäämme. Toivomme että se antaa Sinulle selkeät tiedot tuntivarauksista, laskutustilanteesta sekä yhteystiedoistamme.
Tehtaankatu 12, 67100 Kokkola
045 2608180Siirry kotisivuille
Medirex logo

Medirex

Kuntosalimme sijaitsee Uintikeskus VesiVeijarin tiloissa. Emme ole kaupungin suurin, mutta tunnelmaltaan olemme välittömin. Salillamme harjoittelevat rinnakkain aktiiviliikkujat ja kuntoutusasiakkaamme, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Meille on matala kynnys tulla kuntoilemaan, voit tulla juuri sellaisena kuin olet.
Actilife logo

Actilife Heinolankaari

Kuntokeskus Actilife on aktiivinen, viihtyisä ja moderni Kuntokeskus, jonka 4 toimipistettä palvelevat kaikenikäisiä kuntoilijoita. Tervetuloa mukaan!
Easyfit uusi logo

EasyFit Kokkola

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Mestarintie 10, 67600 Kokkola
Siirry kotisivuille
Liikuntapalvelut LiikeVoima Oy logo

Liikuntapalvelut LiikeVoima Oy

Henkilökohtainen valmentaja auttaa sinua harjoittelussasi, tavoitteidesi mukaan. Toiminnassamme korostuvat valmentajien ammattiosaaminen ja laadukas valmennus. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöimme sinulle sopivan palvelun.
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kokkolan keskustaan Rantakadulle. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.

Harjoittelu kuntosalilla on tärkeä osa ihmisen hyvinvointia ja kuntosaliharjoittelu sopii hyvin joka ikäiselle. Harjoitteluohjelmasta riippuen voit harjoittelun avulla hankkia enemmän lihasmassaa tai polttaa rasvaa. Salilla on mahdollista toteuttaa treenin monipuolisesti ja kehittää jokaista kehon osaa. Lihastreeni takaa, että lihaksesi pysyy erinomaisessa kunnossa ja estää lihasten rappeutumista. Rasvanpolttoa voi tehdä aerobisella treenillä eli tekemällä pitkiä sarjoja matalalla sykkeellä. Siihen soveltuu erinomaisesti harjoittelu kevyillä käsipainoilla ja pitkillä sarjoilla tai esimerkiksi kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Miten valita juuri passeli kuntosali? Jokaisesta suurimmista kaupungeista löytyy monia hyviä saleja. Monet on lähempänä liikuntakeskusta ja kun taas jotkin toiset enemmän voimamiehille tarkoitettuja paikkoja. Joihinkin täytyy tehdä vuoden määräaikanen sopimus ja maksaa kiinteää kk-maksua, kun vastaavasti toiset kuntosalit tarjoavat sinulle kertakäyntejä ja 10 kerran lippuja. Sekä opiskelijat että eläkeläiset saavat yleensä näistä maksuista alennusta.

Viimekädessä päätös tehdään monesti salin lokaation, kuukausimaksun ja kuntosalilaitteiden kunnon pohjalta. Toiset tykkää, jos samasta paikasta voi varata lisäpalveluita (personal trainer, hieronta, ravintovalmennus) tai toisille infrapunasauna täytyy löytyä.

Lihasten kasvattaminen salilla

Kuntosalin sijainnilla on väliä. Kuntosalin sijaitessa asunnon lähettyvillä tai esimerkiksi työmatkan varrella, helpottaa se kuntosalille menoa. Salille tulee mentyä todennäköisemmin ja useammin, jos kuntosali sijaitsee arjen menojen suhteen sopivassa paikassa.

Suuret ketjut ovat valloittaneet Suomen 2000-luvulla, kun ennen sitä pääosa kuntosaleista oli yksityisiä yhden toimipisteen yrityksiä. Kaikkein isoimmat saliketjut ovat SATS Elixia Finland Oy, Fysioline Fressi Oy, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä Kuntokumppanit.

Suurimmassa vauhdissa on ollut viime vuosina Fitness24seven, joka on ruotsalainen yritys. Liikevaihdolla mitattuna suurin ketju on Elixia, jolla on yli 20 liikuntakeskusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Tämä ei ole mikään ihme, koska kyseiset kaupungit ovat kaikkein suosituimpia fitness-kaupunkeja Oulun ja Jyväskylän lisäksi.

Löydä sopiva Personal Trainer kaupungista Kokkola

Jos haluat olla varma, että jokainen eri saliliike tulee varmasti tehtyä täydellisesti sekä vaivannäkösi tuottaa tuloksia, niin on suositeltavaa ajatella oman valmentajan valintaa. Tässä yhteisessä tekemisessä on tärkeää, että uskot valmentajaasi sataprosenttisesti ja sinun ja valmentajan väliset kemiat toimii keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja tinkimättömänä tsempparina sinulle treeniohjelman aikana.

Terveellinen ja sopiva ravinto nopeuttaa tulosten näkymistä

Jos tankkaat välttämättömiä ravintoaineita on parhaita asioita unelmien saavuttamisessa. Jokapäiväinen herkuttelu pilaa kovankin treenin tuloksen, joten voi olla hyvä ajatella voiko sinulle tehty yksilöity ravinto-ohje auttaa sinua matkalla kohti lihaksikkaampaa vartaloa. Sinun täytyy selvittää, että kroppasi saa ihan varmasti riittävästi protskua, että lihaksesi voivat kehittyä. Kaiken tueksi tarvitset sopivasti hiilareita, että kroppasi saa vaadittu määrä polttoainetta, kun olet menossa nostamaan painoja kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top