Kuntosalit Kotka

Päivitetty: 17.1.2022

Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kauppakeskus Pasaatiin Kotkaan. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Movement Kotka logo

Movement Kotka

Kotkan keskustassa sijaitseva kehonpainoharjoitteluun ja kahvakuulailuun erikoistunut sali, joka tuo yhteen harjoittelun tehokkuuden ja hauskuuden. Tule kokemaan mitä hyvä fiilis voi harjoittelussa saada aikaan!
HYPOXI Nordic Oy Ab logo

Hypoxi Kotka

Studiomme sijaitsee Kotkassa, Hyvinvointikeskus Huuman yhteydessä, osoitteessa Huumantie 5. Studiolla sinua palvelevat studiovastaava Jenni Moilanen ja Iisa Nihtilä.
Liikuntakeskus Kotka logo

Liikuntakeskus Kotka

Liikuntakeskuksemme sijaitsee keskeisellä paikalla Kotkan Aittakorvessa hyvien kulkuyhteyksien päässä kaikkialta. Meiltä löytyy kuntosalit naisille ja miehille, jumppa- ja spinningsali, solarium, sulkapalloa ja squashia.
Ladyline logo

LadyLine

LadyLinella nautit olostasi ja kuntoilu sujuu kuin siivillä. Ryhmäliikuntavalikoimasta löytyvät vaihtoehdot aloittelijoille ja tottunemmille kuntoilijoille. Kuntosalimme on suunniteltu naisille ja ohjaaja opastaa kuntoilun aloittamisessa. Kuntoilun jälkeen voit nauttia olostasi infrapunasaunassa tai hierovissa tuoleissa.
Ruotsinsalmenkatu 24, 48100 Kotka
05 225 0344Siirry kotisivuille
Easyfit uusi logo

EasyFit Kotka

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Suursaarenkatu 3, 48100 Kotka
Siirry kotisivuille
Hyvinvointikeskus Huuma logo

Hyvinvointikeskus Huuma

Huuma on viihtyisä kuntokeskus kaikenikäisille. Kuntosalillamme on laadukkaat ja nykyaikaiset puitteet, aina aloittelijasta pidempään harrastaneille. Huuman kuntosalilla on neljä erinlaista liikunnallista osiota; lämmittely/venyttely, aloittelevan kuntoilijan osio, voimailupuoli sekä toiminnallinen puoli. Huuman kuntosali on auki 05-23.00 avainkortilla joka päivä.

Jotta ihminen pysyy terveenä, hänen pitää saada riittävästi ruokaa, liikuntaa ja unta. Saliharjoittelu on loistava tapa urheilla enemmän normaalin hyötyliikunnan lisäksi. Sitä paitsi lihaskunnon jatkuva treenaaminen tasoittaa hormonitasapainoa. Kuntosalilla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti. Monipuolinen lihasten treenaaminen, kaloreiden polttaminen, kropan kiinteyttäminen ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat kaikkein suosituimpia kuntosalitreenejä. Tavoitteesi ja harjoitteluohjelmasi kertoo sinulle, kuinka monta toistoa teet sarjassa ja miten painavilla painoilla harjoittelet.

Sopivan kuntosalin löytäminen voi joskus olla vaikeaa. Tärkeitä kriteereitä kuntosalia kohtaan voi olla salin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden taso, kuukausikortin suuruus, mahdollinen määräaikaisuus, fasiliteettien sijainti ja muut tukipalvelut, kuten PT. Monille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksuun ja sijaintiin.

Monesti kuntosalin kuukausimaksu vaihtelee noin 30 – 80 euron välillä. Kuukausimaksuun vaikuttaa suuresti sali oheispalvelut ja sen sijainti. Lisäksi on 24/7 auki olevia kuntosaleja, joissa voit harjoitella juuri silloin kuin sinulle sopii. Nämä kuntosalit pääsääntöisesti tarjoavat pelkästään kuntosalin vapaan käyttämisen halvalla kuukausihinnalla. Kuukausikorttiin ei siinä tapauksessa sisälly muita palveluja.

Lihasten kasvattaminen salilla

Kuntosalin sijainnilla on väliä. Paikan ollessa asunnon lähettyvillä tai esimerkiksi työpaikan vieressä, helpottaa se salilla käyntiä. Kuntosalille tulee ihan varmasti mentyä todennäköisemmin ja useammin, jos treenipaikka sijaitsee arjen menojen suhteen hyvässä paikassa.

Kuntosaliketjut ovat valloittaneet suurimmat kaupungit viime vuosikymmenellä, kun aiemmin suurin osa kuntosaleista oli yhden paikan pienyrityksiä. Näkyvimmät saliketjut ovat SATS Elixia Finland, Fressi, Forever, Fitness24seven ja EasyFit.

Suurimmassa vauhdissa on ollut viime vuonna Fitness24seven, joka on ruotsalainen ketju. Liikevaihdolla mitattuna suurin yritys on SATS Elixia Finland, joka omistaa yli 20 liikuntakeskusta Etelä-Suomessa. Se ei ole jymy-yllätys, koska nämä samat kaupungit ovat kaikkein suurimpia fitness-kaupunkeja Oulun sekä Jyväskylän lisäksi.

Etsi itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Kotka

Halutessasi olla satavarma, että kaikki liikkeiden toistot tulee varmasti tehtyä oikein sekä vaivannäkösi kantaa hedelmää, niin sinun kannattaa miettiä personal trainerin ottamista. Sinun ja PT:n yhteisessä tekemisessä on tosi tärkeää, että uskot personal traineriasi täysin ja teidän väliset henkilökemiat toimii keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja tinkimättömänä tsempparina sinulle saliohjelman aikana.

Terveellinen ja sopiva ruoka nopeuttaa tulosten näkymistä

Ravinto-ohjelman voi luoda yksinään tai antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Oman hommansa osaava Personal trainer rakentaa hyvän ja laadukkaan tarpeesi huomioivat ravinto-ohjelman treenisi tueksi. Laadukkaasti luodussa ravintosuunnitelmassa sinä saat sopivasti energiaa sekä tärkeitä ravinteita oikean määrän. Tarkasti mietitty ravintosuunnitelma takaa sen, että kehosi saa tarvittavia ravinteita kattavasti sekä veren sokeritaso ei vaihtele liikaa. Näin sinä jaksat jatkuvasti toimia arjessa ja etkä uuvu harjoittelun aikana helposti käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top