Kuntosalit Kouvola

Päivitetty: 17.1.2022

Kuntokeskus Ykkönen logo

Kuntokeskus Ykkönen

Ykkönen sijaitsee Lehtikaari 3:ssa KS:n pääkonttorin vieressä Mainio sijainti, edulliset hinnat ja isot, hyvätasoiset kunto- ja jumppasalit ovat olleet Ykkösen suosion takeina syksystä 1994 lähtien. Ykkösen avoin ja rento ilmapiiri takaa liikuntanautinnon kaikenikäisille ihmisille, olivatpa nämä sitten himotreenaajia tai ihan vaan sunnuntai-kuntoilijoita.
Ladyline logo

Lady Line Kouvola

Kotimainen LadyLine on viihtyisä, erityisesti naisten tarpeita varten suunniteltu täyden palvelun hyvinvointikeskusketju. Olipa tavoitteenasi painonhallinta tai yleiskunnon kohotus, stressin purku tai liikunnan tuoma hyvän olon tunne, meiltä saat haluamasi. Meillä on 15 viihtyisää toimipistettä eri puolilla Suomea. Tavoitteemme on luoda hyvinvointia jokaiselle suomalaiselle naiselle.​ Tervetuloa tutustumaan palveluihimme!​​​
Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola
05 535 3573Siirry kotisivuille
CrossFit Kouvola logo

CrossFit Kouvola

CrossFit Kouvola on toiminnalliseen harjoitteluun keskittynyt virallinen CrossFit-sali. Salimme sijaitsee Kymintehtaan vanhalla tehdasalueella Kymin Ruukissa, vain viiden kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Meillä treenaajat huomioidaan yksilöllisesti, halusit sitten kohottaa yleiskuntoa, lisätä voimaa, pudottaa painoa tai vaan nauttia hyvästä treenistä. Meillä tapaat samanhenkisiä treenikavereita ja treenaat toiminnalliseen harjoitteluun räätälöidyllä salilla ja laadukkailla välineillä. Harjoittelu on mielekästä, vaihtelevaa ja tehokasta. Lisäksi pystyt itse määrittelemään, kuinka haastavaa siitä itsellesi haluat. Jokainen harjoittelee ja treenaa itselleen, mutta yhteisöllisyys ja ryhmähenki on suuressa roolissa CrossFit:ssä.
Aktiivi logo

Aktiivi, Kymen Lukko

Oletko aina halunnut kuntoilla sellaisena kuin olet? Olo on kuin omassa olohuoneessa ja tunnelma on penkkiurheiluhenkisen leppoisa. Tule Aktiivin monipuoliseen kuntosaliin, missä tukenasi on laajan koulutus- ja osaamisskaalan omaavan henkilöstön palvelu.
Kauppalankatu 19, 45100 Kouvola
05 3122 381Siirry kotisivuille
Elimäen kuntosali logo

Elimäen kuntosali

Kuntosalimme mahdollistaa harjoittelun omassa tahdissasi, tasosi mukaan ja se soveltuu sekä liikuntaharrastuksen aloittamiseen että aktiiviseen harjoitteluun. Salimme on avoinna joka päivä klo 06.00 - 22.00.
BJJ Kouvola logo

BJJ Kouvola

BJJ Kouvola ry. on brasilialaisen jujutsun ja lukkopainin harjoitteluun keskittynyt seura. Seura on perustettu vuonna 2012, joskin vanhimmat harrastajat seurassa ovat treenanneet jo vuodesta 2005.
Salpausselänkatu 40 A , 45100 Kouvola
040 934 5966Siirry kotisivuille
Easyfit uusi logo

EasyFit Kouvola

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Kauppamiehenkatu 4, 45100 Kouvola
Siirry kotisivuille
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven

Tervetuloa Fitness24Seven salille Kouvolan keskustaan Asemakadulle. Tältä kuntosalilta löydät personal trainer -palvelut sekä naisten oman salin. Lisäksi salilta löytyy modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.

Että ihminen voi hyvin, hänen on saatava riittävä määrä ruokaa, liikuntaa sekä nukkua riittävästi. Saliharjoittelu on mahtava tapa liikkua enemmän tavallisen hyötyliikunnan tueksi. Sitä paitsi lihaskunnon harjoittaminen vakauttaa myös ihmisen hormonitoimintaa. Kuntosalilla pystyt harjoittelemaan monipuolisesti. Monipuolinen lihasten treenaaminen, kaloreidenpoltto, vartalon kiinteytys ja nopeuskestävyyden parantaminen ovat todella suosittuja kuntosaliohjelmia. Sinun omat tavoitteesi ja treeniohjelma määrittää, miten monta monella toistolla teet yhden sarjan ja miten painavilla painoilla harjoittelet.

Parhaan kuntosalin löytäminen saattaa joskus tuottaa tuskaa. Kaikkein kriittisimpiä asioita kuntosalia kohtaan voi olla kuntosalin monipuolisuus, laitteiden kunto, liittymismaksun suuruus, määräaikaisuus, kuntosalin sijainti sekä muut tukipalvelut, kuten hieronta. Useimmille varmasti tärkeimmät kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät määräaikaisuuteen ja kustannuksiin.

Spinning pyörät kuntosalilla

Useimmiten kuukauden kestävän salikortin hinta vaihtelee noin 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttavat paljon sali oheispalvelut ja sijainti. Lisäksi on 24/7 auki olevia paikkoja, joissa voit käytännössä treenata juuri silloin kuin sinulle sopii. Tämän tyyliset salit yleensä tarjoavat vain itse kuntosalin vapaan käytön halvalla kuukausihinnalla. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly ohjattuja tunteja.

Tilastojen mukaan sijainti on ylivoimaisesti tärkein asia. Kuntosalin täytyy olla joko kodin, työpaikan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomalaiset ovat aika laiskoja, koska he ydistävät kuntosalitreenin tiiviisti arkielämään.

Suuret ketjut ovat valloittaneet Suomen tällä vuosituhannella, koska aiemmin pääosa kuntoilupaikoista oli yhden paikan pienyrityksiä. Näkyvimmät kuntokeskukset ovat SATS Elixia, Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven sekä EasyFit.

Kovimmassa kasvussa on ollut viime vuosina Fitness24seven, joka itse asiassa on ruotsalainen ketju. Liikevaihdon mukaan suurin ketju on SATS Elixia Finland, jolla on enemmän kuin 20 liikuntakeskusta Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Turussa. Se ei ole yllätys, koska samat kaupungit ovat kaikkein suurimpia fitness-kaupunkeja Oulun sekä Jyväskylän lisäksi.

Valitse sopivin Personal Trainer kaupungista Kouvola

Hyvän ja ammattitaitoisen salivalmentajan valinta on todella tärkeää, jos havittelet hyviä tuloksia aikaiseksi. Sinun sekä valmentajan välinen yhteisymmärrys on tärkeässä roolissa, koska juuri sinulle sopivan tavoitteen kartoittaminen on PT:n kriittisimpiä tehtäviä. PT:n on kyettävä kuuntelemaan ajatuksiasi, huoliasi sekä kehoasi saliohjelman rakentamisessa. Tässä merkittävää on, se että mielestäsi on miellyttävää mennä harjoittelemaan valmentajan kanssa, etkä heti keksi tekosyitä välttääksesi tulevan treenikerran.

Syö oikein, niin kehityt nopeammin

Kun syöt välttämättömiä ravintoaineita on tärkeimpiä juttuja tavoitteiden tavoittelemisessa. Päivittäinen herkkujen syönti pilaa kovankin harjoituksen aikaansaannoksen, joten kannattaa miettiä voisiko sinulle yksilöity ravinto-ohjelma tukea sinua tavoitellessasi lihaksikkaampaa kehoa. Sinun on hyvä tarkastaa, että kehosi saa varmasti riittävästi proteiinia, että lihaksesi pystyvät kehittymään. Tämän lisäksi tarvitset riittävästi hiilareita, että sinulla on varmasti riittävästi enrgiaa, kun menet harjoittelemaan kuntosalille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top