Kuntosalit Pori

Päivitetty: 17.1.2022

Porin kuntoklubi logo

Porin Kuntoklubi

Porin Kuntoklubi on palvellut Porilaisia kuntoilijoita jo vuodesta 1987. Kuntosali sisältää laadukkaan cardio-alueen ja runsaan valikoiman painopakkalaitteita sekä tilan ja välineet vapailla painoilla harjoitteluun. Harjoittelupisteitä on yli 100 kappaletta. Kuntosalin ikäraja on 18 vuotta.
Porin Kuntokeskus logo

Porin Kuntokeskus

Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman +1000m² alueelta niin kuntosalilaitteita kuin kymmeniä irtopainojakin. Meiltä löytyy myös erillinen maastavetopaikka sekä kyykkypaikkoja peräti kahdeksan joten ei tarvitse jonotella.
Kuntosali Piukat Paikat logo

Kuntosali Piukat Paikat

Piukat Paikat on vuodesta 1987 alkaen Porissa toiminut vain naisille suunnattu kuntosali. Salimme palveluihin kuuluvat kuntosalin lisäksi ryhmäliikuntatunnit, kuten Pace-kiertoharjoittelu, Zumba, Pilates, Lavis, Pump sekä monet muut erilaiset jumpat. Valikoimamme kattaa myös personal trainer -palvelut, erilaiset laihdutus- ja kehonmuokkausryhmät, solariumin sekä lisäravinne- ja treenivaatemyynnin.
Energy Puls Wellness Center Oy logo

Energy Puls Wellness Center Oy

Kuntosalilla harjoittelet omassa tahdissa ja oman kuntosi mukaan, joten kuntosalitreeni on myös hyvä keino liikuntaharrastuksen aloittamiseen. Et ole myöskään sidottu aikatauluihin sillä kuntosalillemme ja jumppiin pääset joka päivä klo 04.30- 24.00 henkilökohtaisella avainkortillasi.
Herralahdenraitti 1, 28360 Pori
02-6326611Siirry kotisivuille
Porin Kuntotorni Oy logo

Porin Kuntotorni Oy / Porin Kunnon Fiilis Oy

Kuntosalillamme on vasta-alkajankin helppo aloittaa kuntoiluharrastus. Laadukkaat italialaiset TECA:n ja Panattan kuntosalilaitteet ovat helppokäyttöisiä ja annamme tarvittaessa alkuopastuksen. Monipuolisilla laitteillamme teet harjoituksesta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.
WiseGym Oy logo

WiseGym Oy

Porin edullisin kuntosali Eteläpuistossa! Meiltä löydät kaiken, mitä laadukkaaseen salitreeniin tarvitset - painopakkalaitteista vipuvarsiin ja käsipainoista levypainoihin.
Eteläpuisto 9, 28100 Pori
Siirry kotisivuille
Kuntosali Tiimi logo

Kuntosali Tiimi

Kuntosali Tiimi on paikallinen perheyritys Sali on tarkoitettu kaikille iästä ja kunnosta riippumatta. Käytössä on 350m2 harjoittelutilaa, noin 40 laitetta sekä venyttelyhuone. Yläkerrassa on cardio- sekä Technogymin painopakkalaitteita, alakerrassa sijaitsee Nautilus vipuvarsilaitteet ja voimanostohuone. Pukutilojen yhteydessä on infrapunasauna. Kulkuoikeuden voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme.
Harry Gullichsenintie 1, 28800 Pori
040-7676266Siirry kotisivuille
Power Team Pori logo

Power Team Pori

Power Team Pori kuntosali sijaitsee Satakunnankadulla Porissa, Patakirppiksen vieressä kolmannessa kerroksessa. Sisäänkäynti Satakunnan kadun puolelta. Pihassa on reilusti pysäköintitilaa, joten kuntosalille on helppo tulla.

Kuntosaliharjoittelu on tärkeää ajatellen hyenkilön hyvinvointia ja salitreeni sopii hyvin kaikenikäisille. Harjoitteluohjelmasta riippuen pystyt salitreenin avulla kasvattaa lihaksia tai polttaa kaloreita. Salilla voidaan tehdä treenin monipuolisesti ja vahvistaa jokaista vartalon osaa. Lihasharjoittelu takaa, että lihaksesi pysyy erinomaisessa kunnossa ja estää lihasten haurastumista. Rasvaa voi polttaa aerobisesti eli tekemällä pitkäkestoisia sarjoja alle 140:n sykkeellä. Siihen sopii loistavasti treenit kevyillä käsipainoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai esimerkiksi kyntöpyöräily tai juoksu cross trainerilla.

Kivan kuntosalin löytäminen voi joskus olla hankalaa. Tärkeitä kriteereitä salia kohtaan voi olla salin monipuolisuus, laitteiden kunto, kuukausikortin hinta, mahdollinen sitoutumispakko, salin sijainti ja muut tukipalvelut, esimerkiksi hierojapalvelut. Useimmille varmasti oleellisimmat kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Spinning pyörät kuntosalilla

Monesti kuntosalin kuukausimaksu liikkuu suunnilleen 30-80 €:n välillä. Hintaan vaikuttaa suuresti kuntosalin palvelut ja sen sijainti. Nykyisin on 24/7 auki olevia kuntosaleja, joissa pystyy harjoitella juuri silloin kuin sinulle sopii. Tällaiset kuntoilupaikat yleensä tarjoavat pelkästään kuntosalin vapaan käytön halpaan kk-hintaan. Kuukausikorttiin ei tällöin sisälly oheispalveluita.

Gallupin mukaan salin sijainti on selvästi tärkein tekijä. Salin pitää olla joko lähellä kotia, olla työpaikan, ruokakaupan tai muiden harrastusmahdollisuuksien läheisyydessä. Suomessa ihmiset ovat aika mukavuudenhaluisia, että he haluavat yhdistää kuntosalitreenin tiiviisti arkielämään.

Täällä on monia liikuntakeskuksia, jotka tarjoavat kattavasti kuntosalipalveluita joka puolella Suomea. Suomessa suurimpien kuntosaliketjujen mukana on useita kotimaisia sekä ulkomaalaisia yrityksiä. Suurin saliketju on SATS Elixia Finland Oy. Tämän jälkeen tulevat Fysioline Fressi, FD Group (Forever), Fitness24seven ja Kuntokumppanit.

Näistä yrityksistä on kasvanut eniten ulkomaisella Fitness24sevenillä. Isoimmat paikkakunnat kulkevat yhdessä kaupunkien koon kanssa. Luonnollisesti Helsinki on kaupungeista selvä ykkönen. Tämän seuraajina tulevat Vantaa, Tampere, Vaasa, Oulu ja Turku ja Pori.

Valitse sopiva Personal Trainer kaupungista Pori

Kaikkein parhaan salivalmentajan löytäminen on todella tärkeää, jos havittelet erinomaisia tuloksia aikaiseksi. Sinun sekä valmentajan välinen henkilökohtainen kemia on tärkeässä roolissa, koska juuri sinulle sopivan tavoitteen löytäminen on PT:n kriittisimpiä tehtäviä. Personal trainerin on pystyttävä kuuntelemaan päämääriäsi, tarpeitasi sekä kroppaasi treeniohjelman suunnittelemisessa. Yhteistyössä tärkeää on, että sinusta on mukava kuntoilla personal trainerin kanssa, eikä sinulle tule heti mieleen tekosyitä viikottain välttääksesi seuraavan treenikerran.

Syö oikein, niin kehityt nopeammin

Ravinto-ohjelman voi keksiä ihan itse tai antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Asiansa taitava Personal trainer suunnittelee toimivan ja laadukkaan yksilöllisen ruokailuohjelman harjoittelusi lisäksi. Oikeaoppisesti luodussa ravinto-ohjelmassa saat sopivasti energiaa sekä tärkeitä ravinteita oikean määrän. Tarkasti mietitty ravinto-ohjelma varmistaa sen, että kehosi saa tarvittavia ravinteita kattavasti ja verensokeri ei pompi edestakaisin. Tämän avulla sinulla riittää energiaa päivittäin hoitaa arkirutiinisi ja etkä väsähdä harjoittelun aikana helposti käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top