Kuntosalit Raasepori

Päivitetty: 17.1.2022

Että henkilö pysyy hyvinvoivana, hänen pitää saada riittävästi ravintoa, liikuntaa sekä lepoa. Saliharjoittelu on mahtava tapa lisätä liikuntaa tavallisen hyötyliikunnan lisäksi. Sitä paitsi lihaskunnon jatkuva treenaaminen tasoittaa myös ihmisen hormonitoimintaa. Kuntosalilla voit treenata monipuolisesti. Monipuolinen lihasten vahvistaminen, rasvan polttaminen, vartalon kiinteyttäminen ja aerobinen harjoittelu ovat kaikkein suosituimpia saliohjelmia. Tavoitteesi ja treeniohjelma kertoo sinulle, kuinka monta sarjaa ja toistoa teet ja kuinka painavilla painoilla treenaat.

Parhaan salin löytäminen voi joskus olla vaikeaa. Tärkeitä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan voi olla kuntosalin monipuolisuus, laitteiden kunto, liittymismaksun hinta, mahdollinen määräaikaisuus, paikan sijainti sekä lisäpalvelut, kuten PT. Suomalaisille varmasti oleellisimmat kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät kuukausimaksun suuruuteen ja sijaintia kohtaan.

Useimmiten kuukauden kestävän salikortin hinta liikkuu noin 30 – 80 euron välillä. Hintatasoon vaikuttaa suuresti sali palvelut ja sijainti. Lisäksi on vuorokauden ympäri avoinna olevia paikkoja, joissa voit käydä mihin kellon aikaan tahansa. Nämä kuntosalit pääsääntöisesti tarjoavat pelkästään salipuolen vapaan käyttämisen halpaan kk-hintaan. Jäsenyyteen ei siinä tapauksessa sisälly ohjattuja tunteja.

Lihastreeni kuntokeskuksessa

Kuntosalin sijainnilla on tärkeä merkitys. Kuntosalin ollessa asunnon lähellä tai esimerkiksi työpaikan vieressä, helpottaa tämä salilla käyntiä. Treenaamaan tulee varmasti mentyä todennäköisemmin ja toistuvammin, jos treenipaikka on arkimenojen kannalta hyvässä paikassa.

Täällä on laaja valikoima kuntosaliketjuja, joilla on tarjolla kattavasti kuntosalipalveluita joka puolella Suomea. Suurimpien kuntosaliketjujen joukossa on useita suomalaisia sekä ulkomaalaisia salifirmoja. Suurin saliketju on SATS Elixia Finland Oy. Ykkösen perässä tulevat Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven sekä Kuntokumppanit.

Edellämainituista firmoista kasvussa on ollut kaikkein eniten ulkomaisella Fitness24sevenillä. Isoimmat kuntosalipaikkakunnat kulkevat käsi kädessä kaupunkien asukasluvun kanssa. Totutusti Helsinki on kaupungeista ylivoimainen ykkönen. Tämän seuraajina tulevat Espoo, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rovaniemi sekä Turku.

Valitse sopivin Personal Trainer kaupungista Raasepori

Jos haluat olla satavarma, että kaikki liikkeet tulee varmasti tehtyä täydellisesti sekä harjoittelusi parantaa vartaloasi, niin sinun kannattaa ajatella personal trainerin valitsemista. Sinun ja valmentajan välisessä yhteisessä tekemisessä on kriittistä, että kunnioitat omaa traineriasi sataprosenttisesti ja teidän väliset henkilökemiat toimivat keskenään. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja vaativana tsempparina sinulle treeniohjelman aikana.

Terveellinen ja sopiva ravinto nopeuttaa tulosten näkymistä

Se, että tankkaat niitä oikeita ravintoaineita on tärkeimpiä asioita tavoitteiden tavoittelemisessa. Useasti tapahtuva herkuttelu pilaa kovankin treenin aikaansaannoksen, joten kannattaa miettiä voiko sinulle tehty yksilöity ravinto-ohjelma tukea sinua matkalla kohti kauniimpaa kehoa. Sinun on hyvä seurata, että syöt ihan varmasti riittävästi protskua, että lihakset pystyvät kasvamaan. Tämän lisäksi sinun pitää saada riittävästi hiilihydraatteja, jotta kroppasi saa vaadittu määrä enrgiaa, kun lähdet harjoittelemaan salille.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top