Kuntosalit Vaasa

Päivitetty: 17.1.2022

Easyfit uusi logo

EasyFit Vaasa-Royal

Tarjoamme edulliset toistaiseksi voimassa olevat asiakkuudet ilman sitoutumista, laadukkaan kuntosalin ja päivittäin runsaan valikoiman live- ja virtuaaliohjattuja ryhmäliikuntatunteja.

Hovioikeudenpuistikko 18, 65100 Vaasa
Siirry kotisivuille
Fit1 Fitnessclub LänsiSuomi Oy logo

FIT1 Fitnessclub

Tarjoamme todella kattavan valikoiman aerobisia laitteita, painopakkalaitteita, sekä laajan valikoiman vapaapainoharjoittelun välineitä ja laitteita erillisessä vapaapainosalissa. Pysäköintipaikkoja on kiinteistön molemmilla puolilla. Tervetuloa tutustumaan!
Klemetinkatu 17, 65100 Vaasa
045 840 8503Siirry kotisivuille
Easyfit uusi logo

EasyFit

Tilamme ovat tyylikkäät sekä laitteet laadukkaat ja helppokäyttöiset. Keskuksestamme löydät laadukkaat ja nykyaikaiset Technogym-kuntosalilaitteet.

Myllykatu 15, 65100 Vaasa
Siirry kotisivuille
Wasamove logo

Wasamove

Wasamove on helposti lähestyttävä ja monipuolinen kuntokeskus Vaasan Klemettilässä – nopeiden kulkuyhteyksien päässä kaupungin joka suunnalta! Wasamoven jäsenenä käytössäsi on kuntosali sekä kaikki ryhmäliikunnan, toiminnallisen harjoittelun ja kamppailun ohjatut tunnit! Jäsenkortilla sisäänpääsy joka päivä klo 5.00-22.30. Tilamme ovat valoisat ja ilmavat, ja pihasta löytyy ilmaiset parkkipaikat.
Sports Gym logo

Sports Gym

Sports Gym on toiminut Vaasassa jo 30 vuotta. Tuotamme monipuolisia liikuntapalveluja, kohderyhmänä kaikenikäiset ja -kokoiset. Tuntivalikoimaamme kuuluu yli 150 ryhmäliikuntatuntia viikossa. Ryhmäliikuntasaleja meillä on kuusi ja kuntoiluvälineitä kahdeksassa eri salissa, yhteensä yli 4 000 m2:n avarissa tiloissa. Meillä kuntoilee tällä hetkellä lähes 4 000 tyytyväistä jäsentä!
Fitness24Seven OY logo

Fitness24Seven OY

Tervetuloa Fitness24Seven salille Vaasan keskustaan Teräksenkujalle. Tältä kuntosalilta löytyy naisten oman sali sekä modernit välineet voimaharjoitteluun, vapaapainoalue sekä venyttelyalue. Fitness24Sevenin asiakkaana voit treenata salilla 24/7.
Ole.Fit logo

Fit Wasa

Fit Wasan kuntosalilla on helppo kohottaa kuntoa ja parantaa suorituskykyä! Kuntosalimme on tarkoitettu kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille. Kyseessä on matalan kynnyksen sali, johon jokainen on tervetullut treenitaustasta ja kunnosta riippumatta. Meiltä löytyy välineistöä jokaisen vaatimuksiin ja tavoitteisiin. Laitteet ovat erittäin helppokäyttöisiä myös aloittelijoille.

Harjoittelu kuntosalilla on tärkeä osa hyenkilön terveyttä ja saliharjoittelu käy varmasti nuorille ja vanhemmillekin. Tavoitteistasi riippuen pystyt salitreenin avulla kasvattaa lihaksia tai polttaa kaloreita. Kuntosalilla voi tehdä kaikenkattava treeni ja vahvistaa jokaista vartalon osaa. Lihastreeni pitää lihaksesi erinomaisessa kunnossa ja estää lihasten rappeutumista. Rasvaa voi polttaa aerobisella treenillä eli tekemällä pitkäkestoisia sarjoja kohtuullisen matalalla sykkeellä. Tähän soveltuu mainiosti harjoittelu kevyillä käsipainoilla ja yli kymmenen toiston sarjoilla tai vaikka kuntopyöräily.

Kivan kuntosalin löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Kaikkein kriittisimpiä vaikuttavia asioita kuntosalia kohtaan saattaa olla kuntosalin monipuolisuus, kuntosalilaitteiden kunto, kuukausikortin suuruus, mahdollinen sitoutumispakko, kuntosalin sijainti ja oheispalvelut, esimerkiksi hieronta. Useimmille varmasti oleellisimmat kriteerit kuntosalia kohtaan liittyvät määräaikaisuuteen ja kustannuksiin.

Käsipainot kuntosalilla

Usein kuntosalin kuukausimaksu liikkuu suunnilleen 30-80 €:n välillä. Hintatasoon vaikuttaa paljon kyseisen paikan palvelut ja sijainti. Nykyisin on 24/7 auki olevia kuntosaleja, joissa voi käydä ihan milloin vain. Nämä salit usein tarjoavat pelkästään kuntosalin vapaan käyttämisen halpaan kk-hintaan. Jäsenyyteen ei silloin sisälly oheispalveluita.

Salin sijainnilla on väliä. Paikan ollessa asunnon lähistöllä tai esimerkiksi työpaikan vieressä, helpottaa tämä kuntosalille menoa. Kuntosalille tulee ihan varmasti mentyä helpommin ja toistuvammin, jos sali sijaitsee liikkumisen kannalta hyvässä paikassa.

Täällä on laaja valikoima kuntosaliketjuja, jotka tarjoavat monipuolisia kuntosalipalveluita ympäri Suomen. Suomessa suurimpien ketjujen joukossa on useita suomalaisia ja ulkomaalaisia yrityksiä. Liikevaihdoltaan suurin kuntosaliketju on Elixia. Ykkösen jälkeen tulevat Fysioline Fressi, Forever, Fitness24seven ja EasyFit.

Näistä yrityksistä kasvua on ollut kaikkein eniten ruotsalaisomisteisella Fitness24sevenillä. Suurimmat kuntosalipaikkakunnat menevät yhdessä kaupunkien asukasluvun kanssa. Perinteisesti Helsinki on näistä selkeästi kärkikaupunki. Sen seuraajina tulevat Vantaa, Tampere, Oulu ja Turku ja Pori.

Valitse itsellesi sopivin Personal Trainer kaupungista Vaasa

Jos haluat olla varma, että jokainen liike tulee varmasti tehtyä niin kuin pitää sekä vaivannäkösi parantaa vartaloasi, niin kannattaa ehkä ajatella oman valmentajan valitsemista. Muista, että välillä on tosi tärkeää, että luotat personal traineriasi kympillä ja sinun ja valmentajan väliset kemiat osuvat yhteen. Personal trainer toimii lisäksi aktiivisena ja tinkimättömänä tsemppaajana sinulle treeniohjelman aikana.

Sopivalla ravinnolla enemmän poweria harjoitteluun salilla

Ruokailuohjelman voi keksiä itse tai antaa ravintovalmentajan tehtäväksi. Oman hommansa osaava Personal trainer suunnittelee toimivan ja tasokkaan yksilöllisen ravinto-ohjelman treenisi tueksi. Hyvin tehdyssä ravinto-ohjeessa tulet saamaan tarpeeksi energiaa ja tarpeellisia ravinteita riittävän määrän. Tarkasti rakennettu ravinto-ohjelma takaa myös, että saat ravinteita monipuolisesti sekä sokeriarvot ei heittele. Tämän avulla sinä jaksat päivittäin hoitaa arkirutiinisi ja etkä väsähdä harjoittelun aikana helposti käydessä kuntosalilla.

Viimeisimmät artikkelit

Scroll to Top